Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Γιόλ: “Νίκη-πρόκριση από το πρώτο ματς”

Τη νίκη που θα κάνει εύκολη τη ρεβάνς στην Τούμπα, θέλει ο Γιόλ.

“Μια από τις πιο δυνατές ομάδες της Ελλάδας”, χαρακτήρισε τον ΠΑΟΚ, ο προπονητής του Άγιαξ. Όπωσδήποτε νίκη στο “Άμστερνταμ Αρίνα”, ζήτησε ο Ολλανδός.

“Έχουμε μπροστά μας ένα σημαντικό παιχνίδι, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Θέλουμε τη νίκη στην έδρα μας, με ένα καλό σκορ, για να τελειώσουμε από τώρα την πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ καλός στην έδρα του και δεν θέλουμε να έχουμε προβλήματα εκεί. Ο ΠΑΟΚ είναι από τις πιο δυνατές ομάδες της Ελλάδας”, δήλωσε ο Μάρτιν Γίολ, στη συνέντευξη τύπου, ενόψει της αυριανής αναμέτρησης.

Η Ολλανδός προπονητής αρνήθηκε να “ανοίξει” τα χαρτιά του, σε ο,τι αφορά την ενδεκάδα που θα παρατάξει αύριο: “Την έχω στο μυαλό μου, αλλά δεν θα την πω. Θα τη δείτε αύριο στο γήπεδο”.

“Ο ΠΑΟΚ με τον προηγούμενο προπονητή του (σ.σ. τον Μπερέτα) προσπάθησε να παίξει 4-4-2. Τώρα, όμως, άλλαξε ο προπονητής κι αυτό θα παίξει το ρόλο του. Με το νέο προπονητή, περιμένω ότι ο ΠΑΟΚ θα παίξει 4-2-3-1 ή 4-3-2-1, μια παραλλαγή του 4-3-3, όπως έπαιζε την περασμένη σεζόν”, δήλωσε ο 54χρονος για το σύστημα, με το οποίο αναμένει να παρατάξει την ομάδα του ο Παύλος Δερμιτζάκης.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε