Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Γιορτή, σερί και Μπλάνκο

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Στην κατάμεστη Ριζούπολη η ΑΕΚ υποδέχεται τον Πανσερραϊκό με στόχο να ξεκινήσει ένα νικηφόρο σερί. Μυστικό ραντεβού Αδαμίδη – Μπλάνκο για την ανανέωση του συμβολαίου του Αργεντινού.
 

Τα είπε με Πλατινί, Πιλάβιο ο Αδαμίδης

Μετά την άκαρπη συνάντηση που είχε ο πρόεδρος την ΑΕΚ με τον μάνατζερ του Ίσμαελ Μπλάνκο αποφάσισε να συνομιλήσει απευθείας με τον Αργεντινό. Όπως έγινε γνωστό οι δύο άνδρες συναντήθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα κάτω από άκρα μυστικότητα με τον Σταύρο Αδαμίδη να επαναλαμβάνει την διάθεση της “Ένωσης” για να κρατήσει στο ρόστερ τον Αργεντινό επιθετικό.

 
Ο Σταύρος Αδαμίδης εξήγησε στον παίκτη πως η οικονομική κατάσταση της “κιτρινόμαυρης” ΠΑΕ δεν του επιτρέπει να προχωρήσει σε υπερβάσεις και δεν μπορεί να προσφέρει μεγάλες αυξήσεις αποδοχών. Η νέα προσφορά της ΑΕΚ αναμένεται να είναι κοντά στην προηγούμενη, η οποία έφτανε τις 450.000 ευρώ ετησίως και θα συμπεριλαμβάνονται διάφορα μπόνους.

Επίσης, θα οριστεί μια ειδική ρήτρα ανάμεσα στις δύο πλευρές, σύμφωνα με την οποία ο Μπλάνκο θα εισπράξει το 15% από ενδεχόμενη μεταγραφή του σε άλλη ομάδα. Μάλιστα, ο Αδαμίδης τόνισε στον Αργεντινό ότι δεν θα μπει σε “καραντίνα” από τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, αν δεν ανανεώσει το συμβόλαιό του.

 
Αυτό που προέχει όμως στους “κιτρινόμαυρους” είναι ο αποψινός αγώνας με τον Πανσερραϊκό. Η νίκη αποτελεί μονόδρομος για τους παίκτες του Ντούσαν Μπάγεβιτς που θέλουν να εκμεταλλευτούν το κάλο πρόγραμμα στο ξεκίνημα και να κάνουν ένα σερί νικών. Τα εισιτήρια στην Ριζούπολη έχουν εξαντληθεί και ο κόσμος της ΑΕΚ αναμένεται να δώσει επιπλέον ώθηση στην ομάδα.
 
Εν τω μεταξύ, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς προσανατολίζεται να παρατάξει τους «κιτρινόμαυρους» με τρεις αλλαγές στην άμυνα.

Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Σάχα. Μπροστά του θα παίξουν ο Πατσατζόγλου, ο Νασούτι, ο Μανωλάς και ο Λαγός. Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής θα βρίσκονται ο Ντιόπ και ο Καφές, έχοντας στα πλάγια τον Λεονάρντο και τον Σκόκο. Πίσω από τον Τζεμπούρ, θα είναι ο Λυμπερόπουλος.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Αραμπατζής, Γιάχιτς, Καράμπελας, Γκέντσογλου, Μάκος, Μπλάνκο, Μπερνς, Δέλλας, Εντερ και Νταντόμο. Εκτός έμειναν οι Αργυρίου και Γεωργέας.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε