Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

ΓιούΧα στο Περιστέρι – “Άσφαιροι” Ατρόμητος και Λεβαδειακός

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Για πέμπτο συνεχόμενο αγώνα ο Ατρόμητος έμεινε χωρίς νίκη και οι φίλοι της ομάδας αποδοκίμασαν έντονα τους παίκτες και τον Μπάγεβιτς, Ο Λεβαδειακός πήρε το βαθμό και ελπίζει ότι σε καλύτερη συνέχεια.

Οι δύο ομάδες έχουν απογοητεύσει τους οπαδούς τους με τις εμφανίσεις τους ως τώρα και ήθελαν να πάρουν τη νίκη για να ξεκινήσουν την αντεπίθεση τους.

Ο Ατρόμητος που ήταν και το φαβορί, δεν μπόρεσε σε ακόμη ένα ματς να πείσει με την απόδοση του και μπορεί να δημιούργησε κάποιες καλές ευκαιρίες όμως δεν ήταν σε καμία περίπτωση η ομάδα που δικαιούται να αισθάνεται αδικημένη από το αποτέλεσμα.

Ο Λεβαδειακός είχε από την πλευρά του σημαντικές ευκαιρίες με τον Βασιλείου και τον Γεωργίου, όμως σίγουρα ο βαθμός που πήρε στο Περιστέρι είναι πολύτιμος.

Ο Ατρόμητος έχει να νικήσει από τη 2η αγωνιστική και έφτασε τις 4 ισοπαλίες σε 7 αγώνες.

Ατρόμητος (Ντούσαν Μπάγεβιτς): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Φυτανίδης, Γιαννούλης, Λαζαρίδης, Μπρίτο (85′ Πίτου Γκαρσία), Ιγκλέσιας, Επστάιν, Σουμπίνιο, Κούτσι (73′ Δημούτσος), Μπέλιτς (54′ Καραμάνος).

Λεβαδειακός (Γιώργος Παράσχος): Κασμερίδης, Γεωργίου, Ζησόπουλος, Βασιλείου, Πόι, Μάρτινς (68′ Μαχαίρας), Κόρμπος, Χοσέμι, Μουλόπουλος, Μεντί, Ακόστα (84′ Μπουντόπουλος).

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε