Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Γήπεδο ΑΕΚ: Πάει για Δεκέμβριο η έγκριση από το ΚΕ.Σ.Α.!

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Θετική εξέλιξη για την ΑΕΚ έχει η συνεδρίαση του ΚΕ.Σ.Α. για την “Αγιά-Σοφιά”. Κατά την αποχώρησή τους, οι  Δημήτρης Ανδριόπουλος και Θανάσης Κυρατσούς εμφανίστηκαν απόλυτα ικανοποιημένοι από τη συζήτηση.

Η ΑΕΚ θα χρειαστεί, πάντως,  να κάνει κι άλλη υπομονή μέχρι να γίνει το τελευταίο βήμα για την έκδοση της οικοδομικής άδειας, καθώς η έγκριση της αρχιτεκτονικής μελέτης για την «Αγιά-Σοφιά» πήρε εκ νέου παράταση.

Η παράταση πάρθηκε, καθώς το συμβούλιο διατύπωσε κάποιες παρατηρήσεις σχετικά με το έργο και ζήτησε να γίνουν κάποιες μικρές τροποποιήσεις στο σχέδιο. Υπολογίζεται ότι στις επόμενες 7-10 μέρες θα γίνουν οι αλλαγές που ζήτησε το ΚΕ.Σ.Α, θα κατατεθούν τα υπόλοιπτα στοιχεία στην επόμενη συνεδράση τον Δεκέμβριο θα δοθεί οριστικά η έγκριση.

“Έγινε μια εξαιρετικά εποικοδομητική συζήτηση με το Αρχιτεκτονικό Συμβούλιο. Υπήρξαν κάποιες παρατηρήσεις που έγιναν δεκτές από τη μελετητική ομάδα. Αυτές τις παρατηρήσεις και τις αλλαγές τις επόμενες 7-10 ημέρες, η μελετητική ομάδα θα τις επεξεργαστεί και θα τις υποβάλλουμε πάλι στο ΚΕ.Σ.Α. στο τέλος της επόμενης εβδομάδος, ώστε στην επόμενη συνεδρίαση του συμβουλίου, να είναι η τελική και να παρθούν οι αποφάσεις. Ελπίζουμε αυτή η συνεδρίαση να είναι μέσα στον Δεκέμβριο. Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι”, δήλωσε ο Ανδριόπουλος.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε