Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Γκαλέτι: Θα βρεθεί σύντομα λύση με τον Ολυμπιακό

ΦΩΤΟ ΕUROKINISSI.

Ο Λουτσιάνο Γκαλέτι εξέφρασε την πεποίθηση του ότι σύντομα θα βρεθεί λύση στο μείζον θέμα που έχει προκύψει με τη λύση του συμβολαίου του.

Ο Αργεντινός έχει τονίσει σε όλους τους τόνους ότι δεν επιθυμεί να χαλάσει τις σχέσεις του με τους ερυθρόλευκους και το ίδιο έκανε και στη συνένευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα “Πρωταθλητής”:

Πώς είναι η νέα σου ζωή;

“Ελειπα πολλά χρόνια από την πατρίδα μου και μου έλειψαν αρκετά πράγματα. Σίγουρα στεναχωρήθηκα γιατί γύρισα πιο γρήγορα από ότι φανταζόμουν. Δεν το σχεδίασα έτσι. Ήλπιζα να μείνω για πολλά χρόνια στην Ελλάδα, αλλά είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι ξανά με την οικογένειά μου.”

Λουτσιάνο ο κόσμος λέει ότι δεν φέρθηκες εντάξει στον Ολυμπιακό στο τέλος. Τελικά είναι όπως λένε κάποιοι, τα χρήματα πάνω από τον Ολυμπιακό για σένα;

“Σε καμία περίπτωση. Δεν ήθελα και δεν θέλω να βλάψω τον Ολυμπιακό. Είναι σημαντικός στη ζωή μου. Ένα σημαντικό κεφάλαιο για μένα ο Ολυμπιακός και δεν θέλω να του κάνω κακό. Σε κάποιες περιπτώσεις όμως υπάρχουν περισσότερες από μία εκδοχές και μπορεί όλες να είναι αληθινές.”

Ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα; Θα λυθεί τελικά;

“Νομίζω πως πρόβλημα δεν υπάρχει τελικά. Δεν θα υπάρξει. Νομίζω πως θα βρούμε μια λύση που θα μας ικανοποιεί και τους δύο. Είμαι διαλλακτικός. Έχω διάθεση να τα βρούμε και το θέμα να περάσει στην ιστορία.”

Τι μήνυμα θέλεις να στείλεις στους οπαδούς του Ολυμπιακού;

“Το μήνυμα είναι ξεκάθαρο, τώρα είμαι ένας από σας. Μέρα με τη μέρα γίνομαι όλο και περισσότερο οπαδός της ομάδας. Και να είναι σίγουροι πως πραγματικά θέλω την καλύτερη λύση για όλους.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε