Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Γκάλης: Πρωτάθλημα των δύο – Τα πράγματα πλέον δεν είναι ρομαντικά

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο κορυφαίος Έλληνας αθλητής μιλάει σπάνια και όταν το κάνει δεν μασάει τα λόγια του. Ο Νίκος Γκάλης αναφέρθηκε στο ελληνικό πρωτάθλημα, στον Άρη και στη αγάπη του κόσμου προς το προσωπό του.

Με συνένετυξη του στο Αθλητικό Metropolis ο Νίκος Γκάλης μίλησε:

Για το ελληνικό πρωτάθλημα: “Πλέον Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός κυνηγούν το πρωτάθλημα και οι υπόλοιπες ομάδες διεκδικούν την 3η θέση. Οι δύο ομάδες της Αθήνας ξοδεύουν τα περισσότερα χρήματα, φέρνουν τους καλύτερους παίκτες και είναι λογικό να κυνηγούν το πρωτάθλημα.”

Για τον Άρη: “Θα πρέπει να αναλάβει κάποιος που να θέλει πραγματικά να επενδύσει στον Άρη, για να επιστρέψει η ομάδα στις δόξες του παρελθόντος. Τα πράγματα δεν είναι πλέον τόσο ρομαντικά.

Ο Άρης έχει τον κόσμο που είναι το όπλο του. Αν κάνει μια σπουδαία ομάδα, ο κόσμος θα ακολουθήσει. Το γήπεδο πάντα το γέμιζε. Ο κόσμος θέλει να βλέπει την ομάδα να κερδίζει. Να πιστεύει ότι μπορεί να κερδίζει.

Φέτος ο Άρης έχει φτιάξει μια αξιόλογη ομάδα, ο Τάκερ ξεχωρίζει είναι καλός παίκτης. Ο νέος Αμερικανός που ήρθε, θα πρέπει να δώσει προσοχή στις θέσεις των σέντερ.

Μια ομάδα θα πρέπει να βγάζει παίκτες από την υποδομή που έχει και να μπορεί να κρατήσει τα ταλέντα που βγάζει.”

Για το αν δικαιούται ο Άρης γήπεδο: “Αν δικαιούται μια ομάδα στην Ελλάδα να έχει γήπεδο, αυτή είναι ο Άρης. Ο Άρης έφερε το μπάσκετ στην Ελλάδα, το κόσμο στο γήπεδο. Θα έπρεπε ήδη να έχει δικό του γήπεδο.”

Για τη στάση των φιλάθλων στο πρόσωπο του: “Ο κόσμος δεν με ξεχνάει, μου δείχνει την αγάπη του. Ακόμη και φίλαθλοι άλλων ομάδων με πλησιάζουν και μου λένε “μπορεί να σε έβριζα εκείνη την εποχή αλλά σε παραδέχομαι”. Αποφάσισα ο ίδιος να μείνω μακριά από το χώρο του μπάσκετ. Καλύτερα να είμαι μακριά για την ώρα.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε