Παρασκευή, 29 Μαρ.
22oC Αθήνα

Γκαρσία: Προσπάθησαν να μας… κλέψουν, αλλά δεν μπόρεσαν

Σαφείς αιχμές για την διαιτησία του Σιδηρόπουλου στον πρώτο ημιτελικό αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ, μεταξύ της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, άφησε ο Πάμπλο Γκαρσία.

Με έξη απουσίες αλλά με Βιτόλο, Φωτάκη και Χαλκιά στο ΟΑΚΑ ο ΠΑΟΚ

Ο αμυντικός μέσος των Θεσσαλονικέων, μιλώντας στα “Σπορ του Βορρά”, τόνισε ότι προσπάθησαν να “κλέψουν” το εν λόγω παιχνίδι από την ομάδα του, μίλησε για… καλές σχέσεις μεταξύ του διαιτητή και ανθρώπων από την ΑΕΚ, σχολίασε τις αποβολές των Λίνο-Ίβιτς αλλά και τις δηλώσεις του Τσιρίλο, ενώ εξέφρασε την πεποίθησή ότι ο ΠΑΟΚ θα καταφέρει να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό.

 
Τα σημαντικότερα σημεία απ’ όσα δήλωσε ο Ουρουγουανός στην εφημερίδα «ΣΠΟΡ του Βορρά»:
 
«Προσπάθησαν να μας κλέψουν στο παιχνίδι του Κυπέλλου με την ΑΕΚ, ήθελαν να χάσουμε, αλλά δεν τα κατάφεραν, γιατί δείξαμε χαρακτήρα. Δεν είμαι χαρούμενος με την απόδοσή μας, αλλά μην ξεχνάτε ότι φτάσαμε να παίζουμε με 9 παίκτες. Είμαι ικανοποιημένος απλά για την ισοπαλία, που πήραμε και με τον τρόπο, που ήρθε».
 
Για τον διαιτητή του πρώτου ημιτελικού στο Κύπελλο ΟΠΑΠ:
«Δεν μπορώ να καταλάβω πως είναι δυνατόν, να βλέπω στα ΜΜΕ ότι ο διαιτητής αυτός έχει τόσο καλές σχέσεις με εκπροσώπους της ΑΕΚ και να παίζει σ΄ ένα παιχνίδι ΑΕΚ – ΠΑΟΚ».
 
Για τις δύο αποβολές:
«Η αποβολή του Λίνο δεν ήταν άδικη, αλλά η δεύτερη κίτρινη ήταν οριακή. Θα μπορούσε ο διαιτητής να μην δείξει την δεύτερη κίτρινη, ήταν ουσιαστικά παρόμοια φάση με τη φάση του Ελ Ζαρ με τον Γκαλίνοβιτς στο παιχνίδι μας με την Καβάλα.
 
Η αποβολή του Ίβιτς είναι 100% άδικη, ο παίκτης της ΑΕΚ του έκανε φάουλ. Απορώ πως ο διαιτητής απέβαλε τον Ίβιτς, λέγοντας ότι διαμαρτυρήθηκε έντονα, ενώ αυτός είναι 50 μέτρα από τη φάση».
 
Για την πρόκριση:
«Είμαστε καλύτερη ομάδα από την ΑΕΚ κι αυτό θα το δείξουμε στη ρεβάνς στην Τούμπα. Είμαστε συνηθισμένη σ΄ αυτά, που γίνονται, εμείς θέλουμε να περάσουμε και θα κάνουμε τα πάντα για να το πετύχουμε».
 
Για τις δηλώσεις Τσιρίλο:
«Συμφωνώ μ΄ αυτά που είπε ο Τσιρίλο, ότι πρέπει οι φίλαθλοί μας να γεμίσουν την Τούμπα και να δημιουργήσουν μία καυτή ατμόσφαιρα, αν και δεν είμαι εγώ αυτός, που θα τους πει τι πρέπει να κάνουν. Το ξέρουν οι ίδιοι». 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε