Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

“Γκάζια” από Κωνσταντίνου στην Παιανία – “Αναλάβετε τις ευθύνες σας”

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο γενικός αρχηγός του Παναθηναϊκού έδωσε το παρόν στην προπόνηση της Δευτέρας και τα… έψαλε στους ποδοσφαιριστές με αφορμή τις τελευταίες τους εμφανίσεις και τις διαρροές τους προς τον Τύπο.

“Η κατάσταση είναι πάρα πολύ δύσκολη για την ομάδα σε όλα τα επίπεδα και το έχετε καταλάβει όλοι. Λάθη έχουν γίνει απ’ όλες τις πλευρές και φτάσαμε εδώ. Όμως πρέπει να το προσπεράσουμε και να διεκδικήσουμε τους στόχους που έχουμε. Πρέπει και εσείς να βοηθήσετε και να αναλάβετε τις ευθύνες σας στο αγωνιστικό κομμάτι. Είναι σημαντικό να καταφέρουμε να παίξουμε στα πλέι οφ και να πάρουμε το Κύπελλο” τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Βασίλης Κωνσταντίνου.

Οι ποδοσφαιριστές άκουσαν με προσοχή τον Βασίλη Κωνσταντίνου και αναγνώρισαν ότι ευθύνονται σε μεγάλο βαθμό για την πενιχρή βαθμολογική συγκομιδή του Παναθηναϊκού, καθώς και για την κακή απόδοση τους στα περισσότερα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη.

“Έχουμε ευθύνες για όσα συμβαίνουν στην ομάδα, αλλά έχουμε και παράπονα από κάποιες συμπεριφορές. Συνέβησαν πολλά που δεν έπρεπε να συμβούν. Παρόλα αυτά, εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο και να βγάλουμε την ομάδα στην Ευρώπη” ισχυρίστηκαν οι παλαιότεροι εκπροσωπώντας το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Παράλληλα, ο Βασίλης Κωνσταντίνου προχώρησε σε συστάσεις για τις διαρροές στον Τύπο και κυρίως για την ακριβή μεταφορά των λεγομένων του Φάμπρι στις προπονήσεις και πριν τα παιχνίδια. “Δεν είναι δυνατόν όσα λέμε εδώ, να τα διαβάζουμε στα σάιτ και τις εφημερίδες” ανέφερε ο γενικός αρχηγός.


Ζήτησε να μείνει στον Παναθηναϊκό ο Χριστοδουλόπουλος

Φάμπρι κατά παικτών για την ισοπαλία

Τιμωρός ο Παπαδόπουλος – Πράσινη… αρρώστια στο ΟΑΚΑ!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε