Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

“Γκάζια” Βαλβέρδε σε Νέμεθ – Στα δικαστήρια (;) με Γκαλέτι

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο Ούγγρος επιθετικός καθυστέρησε να επιστρέψει από την Ουγγαρία και ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν άφησε το θέμα να περάσει ατιμώρητο. Την ίδια ώρα έχει προκύψει σημαντικό πρόβλημα με τη λύση συμβολαίου του Γκαλέτι.

Ο Νέμεθ ήταν τιμωρημένος για τον αγώνα της Εθνικής ελπίδων της Ουγγαρίας κόντρα στη Βοσνία και θα μπορούσε να είχε επιστρέψει από τη Δευτέρα στην Ελλάδα.

Ο ίδιος προτίμησε να παραμείνει στην πατρίδα του και γύρισε την Τετάρτη, δηλαδή με τρεις ημέρες καθυστέρηση. Ο Βαλβέρδε τον “κατσάδιασε” στην προπόνηση στέλνοντας μήνυμα και στους υπόλοιπους παίκτες.

Ο Ούγγρος αναμένεται να “πληρώσει” την καθυστερημένη του επιστροφή με αποκλεισμό από τον αγώνα απέναντι στην Κέρκυρα.

Μεγάλη διαφορά με Γκαλέτι

Ο Αργεντινός πέρασε χθες από τα γραφεία του Ολυμπιακού για να συζητήσει τον τρόπο που θα λύσει το συμβόλαιο του το οποίο εκπνέει το 2013.

Οι άνθρωποι των ερυθρόλευκων άκουσαν τις παράλογες απαιτήσεις του Γκαλέτι και δεν πίστευαν στα αυτιά τους. Συγκεκριμένα ο παίκτης αξίωσε να του καταβληθούν όλα τα χρήματα που προβλέπει το συμβόλαιο του, δηλαδή περίπου 6 εκ. ευρώ.

Στον Ολυμπιακό δεν έχουν καμία τέτοια πρόθεση και αν ο Αργεντινός επιμείνει στη στάση αυτή τότε πιθανότατα οι δύο πλευρές θα οδηγηθούν στα δικαστήρια.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε