Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

“Γκάζια” Χιμένεθ ενόψει κυπέλλου – Στην Κύπρο για το γήπεδο ο Αδαμίδης

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Το βλέμμα τους στον αγώνα Κυπέλλου με την Λάρισα, την Πέμπτη, στρέφουν στην ΑΕΚ, μετά τη ήττα από τον Ηρακλή. Αμφίβολοι οι Λαγός και Γκέντσογλου. Νέα “γκάζια” Χιμένεθ. Στην Κύπρο Αδαμίδης-Κωνσταντινίδης για το business plan του γηπεδου.
Την προετοιμασία τους για τον αγώνα κυπέλλου με τη Λάρισα ξεκίνησαν τη Δευτέρα οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, μετρώντας όμως απουσίες από την πρώτη κιόλας μέρα. Ο Λαγός έχει υποστεί μια διάταση οπίσθιων μηριαίων δεξιά και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Σάββας Γκέντσογλου έχει μια πάθηση οσφυϊκής χώρας και έκανε θεραπεία. Σε επέμβαση για να αφαιρεθεί το υγρό που έχει μαζέψει στο γόνατό του θα υποβληθεί κι ο Πατσατζόγλου.

Η αναμέτρηση στη Λάρισα κρίνεται οριακή από όλους στην ομάδα αλλά και από τον κόσμο ο οποίος προειδόποιησε τους παίκτες μετά την επιστροφή τους από την Θεσσαλονίκη για τον αγώνα στη Λάρισα.
Εκτός από την υπομονή του κόσμου φαίνεται να εξαντλείται και η υπομονή του Μανόλο Χιμένεθ. Μία ημέρα μετά τις βόμβες που πέταξε στο Καυτανζόγλειο ο Ισπανός, στην προπόνηση της Δευτέρας μίλησε για ακόμη μία φορά στους παίκτες του. Μεταξύ άλλων τους είπε ότι δεν θα ανεχτεί ανάλογη αγωνιστική συμπεριφορά στους επόμενους αγώνες, προανήγγειλε αλλαγές και ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει περιθώριο νέας “γκέλας” στο προσεχές ματς κόντρα στη Λάρισα την Πέμπτη.

Η κακή αγωνιστική εικόνα της ομάδας αποτελεί το βασικό πρόβλημα των κιτρινόμαυρων, ωστόσο η διοίκηση δεν έχει περιθώρια καθυστέρησης και στο θέμα του γηπέδου. Σύμφωνα με πληροφορίες του NewsIt ο Σταύρος Αδαμίδης μαζί με τον γενικό διευθυντή της ΠΑΕ, Γιώργο Κωνσταντινίδη βρίσκονται από το πρωί της Δευτέρας στην Κύπρο όπου έχουν διαδοχικές συναντήσεις για την ανέγερση του νέου γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια, στο πλαίσιο του προγραμματισμού για το business plan του συγκεκριμένου project.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε