Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Γκέκας: Στα δύσκολα τα πάμε πιο καλά!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Έλληνας επιθετικός της Λεβάντε τόνισε ότι δεν φοβάται τους δύσκολους αγώνες με Βοσνία και Σλοβακία που ακολουθούν και τόνισε πως μετά το “2×2” στους πρώτους δυο αγώνες θα μπορούσε να ποντάρει πολλά στην πρόκριση της Εθνικής στο Μουντιάλ της Βραζιλίας

“Όχι απλώς θα πόνταρα στην επιτυχία της Εθνικής, αλλά θα το έκανα και με πολλά λεφτά. Το καλό ξεκίνημα παίζει μεγάλο ρόλο. Γι αυτό και θεωρώ σημαντικό ότι κάναμε δύο νίκες στα πρώτα ματς. Κάναμε δηλαδή αυτό που έπρεπε. Δείξαμε χαρακτήρα, πήραμε έξι βαθμούς και συνεχίζουμε”, ανέφερε αρχικά ο Λαρισαίος φορ στη Real News και πρόσθεσε:

“Έχουμε αποδείξει ότι στα δύσκολα τα καταφέρνουμε πιο εύκολα. Γι αυτό και δεν φοβάμαι τη συνέχεια. Τον Οκτώβριο θα δώσουμε δύο δύσκολους αγώνες με Βοσνία και Σλοβακία. Αν είμαστε σοβαροί και πειθαρχημένοι, μπορούμε να πετύχουμε δύο νίκες και τότε οι πιθανότητες πρόκρισης θα είναι πολύ περισσότερες. Δεν χρειάζεται όμως να βιαζόμαστε. Μιλάμε για όμιλο άρα θα πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα σε όλα τα παιχνίδια. Πρέπει να προσέξουμε τον ενθουσιασμό, γιατί σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να κάνει ζημιά. Έχουμε ακόμα οκτώ αγώνες μπροστά μας. Είμαστε καλή ομάδα γιατί είμαστε και καλή οικογένεια. Οι επιτυχίες έχουν έρθει μέσα από το σύνολο και αυτό είναι το πλεονέκτημα της Εθνικής”.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε