Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

“Γκέλα” για Ατρόμητο στο Περιστέρι – Τον… προσγείωσε η Βέροια

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Ατρόμητος “πέταξε στα σκουπίδια” τη νίκη μέσα στο “Καραϊσκάκη”, αφού αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς τέρματα (0-0) με την Βέροια στο Περιστέρι.

Η ομάδα του Αναστόπουλου είχε την υπεροχή στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, αλλά δεν κατάφερε να νικήσει την άμυνα της Βέροιας, η οποία έφυγε από το Περιστέρι με έναν πολύτιμο βαθμό, στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην κατηγορία.

Η ομάδα του Περιστερίου προσπάθησε εξ αρχής να επιβάλει το ρυθμό της κόντρα στην ομάδα της Ημαθίας που είχε καθαρά αμυντικούς προσανατολισμούς. Τα λάθη και των δυο ομάδων στον χώρο του κέντρου και τακτική που ακολούθησε η Βέροια δεν επέτρεψε στο παιχνίδι να πάρει καλό ρυθμό και να δούμε κάποιες αξιόλογες ευκαιρίες.

Οι απουσίες των Ιγκλέσιας και Δημούτσου στον χώρο του κέντρου των γηπεδούχων ήταν εμφανέστατες, αφού δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν την υπεροχή τους και να δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις στην εστία του Λόπεζ. Πάντως, την ευκαιρία του ημιχρόνου την είχε η Βέροια, όταν στο 36′ ο Μοκάκε δεν πλάσαρε εύστοχα τον Ιτάνζ.

Ο Ατρόμητος “σφυροκόπησε” την Βέροια, με την έναρξη της επανάληψης, αναγκάζοντας την να κλειστεί στα καρέ της. Η “βασίλισσα του Βορρά” όμως ανέβασε στην συνέχεια την απόδοση της κι έτσι είδαμε ένα πολύ καλό 30λεπτο, με τις δυο ομάδες να χάνουν πολλές ευκαιρίες μέχρι το τέλος για να πάρουν τη νίκη.

Ατρόμητος (Νίκος Αναστόπουλος): Ράντμαν, Σκόνδρας, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Ταυλαρίδης, Μπρίτο, Επστάιν, Πίτου Γκαρσία (63’ Σουμπίνιο), Ουντότζι (63’ Ναπολεόνι), Καραμάνος (75’ Κούτσι), Καραγκούνης 

Στον πάγκο: Ρέινα, Μορέιρα, Νάστος, Μπάλλας 

Βέροια (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Λόπεζ, Σνάουτσερ, Ορέστες, Μπάρμπας, Γεωργέας (67’ Καλτσάςς), Γκιγέρμο, Μοκάκε (62’ Κόστλι), Καλογέρης, Ολαϊτάν, Ιωάννου, Τζημογιάννης 

Στον πάγκο: Καντιμοίρης, Παυλίδης, Μάνος, Κάρλος

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε