Σάββατο, 4 Μαΐ
16oC Αθήνα

“Γκέλα” και χωρίς Κούπερ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Η αποχώρηση του Αργεντινού τεχνικού δεν βοήθησε τον Άρη ο οποίος παραχώρησε ισοπαλία 0-0 στον Εργοτέλη που θα μπορούσε να πάρει το τρίποντο στο δεύτερο ημίχρονο. Διαμαρτύρεται για γκολ που ακυρώθηκε ο Άρης.

Δείτε το LIVE του αγώνα

Ο Άρης ξεκίνησε δυνατά το ματς, έκλεισε στα καρέ του τον Εργοτέλη χωρίς πάντως να μπορεί να απειλήσει ιδιαίτερα την εστία του Δασκαλάκη. Όσο η ώρα πέρναγε οι γηπεδούχοι ανέβαζαν την απόδοση τους και μάλιστα έφτασαν κοντά στο γκολ όταν ο Βερπακόφσκις νικήθηκε στο τετ α τετ από τον Σηφάκη.

 
Το ματς ήταν πολύ σκληρό και χαρακηριστικό είναι ότι ο Τσινιάρης έδειξε 7 κίτρινες κάρτες. Ο Πορτίγια στο 37′ βρέθηκε απέναντι στον Δασκαλάκη αλλά το πλασέ του πέρασε άουτ.

Στο 3ο λεπτό πάντως υπήρξε φάση για την οποία διαμαρτυρήθηκαν έντονα οι φιλοξενούμενοι, όταν ο Τόχα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα αλλά ο Τσινιάρης έδειξε φάουλ του Φατί στον Ρουμπάκη.

 

Στο δεύτερο μέρος όλοι περίμεναν την αντεπίθεση του Άρη αλλά αυτός που έψαξε το γκολ ήταν ο Εργοτέλης. Σε τρεις περιπτώσεις ο Σηφάκης αντέδρασε σωστά και κράτησε τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας.

Οι κίτρινοι έμειναν για τρίτο σερί ματς μακριά από τη νίκη και πλέον ο στόχος της εισόδου στα πλέι οφ απομακρύνεται.

Εργοτέλης: Δασκαλάκης, Βίσιο, Ρομάνο, Χίμπλινγκερ, Σίλβα Τζούνιορ, Ρουμπάκης, Ολίσε (66′ Μπέτο), Σασιασβίλι, Φραγκουλάκης, Μπούντιμιρ (90′ Ορφανός), Βερπακόφσκις (66′ Λεάλ).
 
Άρης: Σηφάκης, Κουλουχέρης, Τόχα, Νέτο, Φατί, Μίσελ, Χαβίτο, Λαζαρίδης, Βαγγέλη, Τσέζαρεκ, Πορτίγια (90′ Τσεσνάουσκις).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε