Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Γκερέιρο: Μπορώ να γίνω ηγέτης της ΑΕΚ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Την πίστη του ότι μπορεί στην συνέχεια να ηγηθεί της ΑΕΚ εξέφρασε ο Ρότζερ Γκερέιρο, που μιλώντας για τον Χιμένεθ, είπε πως είναι ο καλύτερος προπονητής που είχε στην Ένωση.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γκερέιρο στη Nova:

Για το γεγονός ότι συνήθως μπαίνει ως αλλαγή: «Κάποιος από τους προπονητές που έχουν περάσει παλαιότερα από την ομάδα μου είχε πει ότι είναι καλύτερα να μπαίνω ως αλλαγή γιατί έτσι βοηθάω περισσότερο την ομάδα. Δεν θα ήθελα πάντως να πω ποιος προπονητής είναι. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να καταφέρω να ξεκινάω βασικός στην ΑΕΚ προκειμένου να βρω ρυθμό».

Για το ότι δεν έχει γίνει ηγέτης της ΑΕΚ: «Όταν πρωτοήρθα συνέβησαν πολλά πράγματα στην ομάδα. Υπήρξαν φορές που τέθηκα εκτός ομάδας. Εμένα με ένοιαζε πάντα να βοηθάω την ΑΕΚ. Ποτέ δεν είχα στο μυαλό μου τόσα χρόνια που βρίσκομαι στο σύλλογο να γίνω ηγέτης. Ωστόσο έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα, πιστεύω ότι μπορώ να βοηθήσω τους μικρότερους παίκτες με την εμπειρία μου».

Για το αν νιώθει αδικημένος στην ΑΕΚ: «Η αλήθεια είναι ότι όταν ήρθα στην ομάδα υπήρξαν παίκτες με μεγαλύτερα συμβόλαια. Στην συνέχεια ήρθε ένας προπονητής και ουσιαστικά με έθεσε εκτός ομάδας. Αργότερα σταμάτησα να αγωνίζομαι και στην εθνική ομάδα της Πολωνίας, ωστόσο στόχος μου είναι να επιστρέψω».

Για το ενδεχόμενο να αγωνιστεί κόντρα στην Βραζιλία στο Μουντιάλ του 2014: «Θέλω πολύ να αγωνιστώ ξανά με την εθνική ομάδα της Πολωνίας. Θέλω να συμμετάσχω στο Μουντιάλ του 2014 και αν αγωνιστώ κόντρα στην Βραζιλία, να πετύχω και ένα γκολ».

Για το αν είναι δεμένος με την ΑΕΚ μετά από τόσα χρόνια: «Ξέρω ότι όταν ήρθα στην ομάδα υπήρχαν πολλές προσδοκίες για εμένα. Πιστεύω ότι δεν έχω αποδώσει όσα περίμεναν από εμένα. Θεωρώ ότι κατά 30% έφταιγα εγώ και κατά 70% άλλοι παράγοντες. Συγκεκριμένα, ποτέ δεν έχω παίξει τέσσερα συνεχόμενα παιχνίδια με αποτέλεσμα ποτέ να μην έχω ρυθμό. Όταν φύγω από την ΑΕΚ θέλω να έχω πετύχει κάποια πράγματα και να έχω κάνει ένα βήμα προς τα μπρος και όχι προς τα πίσω».

Για το ποιον προπονητή θεωρεί τον καλύτερο που πέρασε όσο είσαι στην ΑΕΚ: «Αν μπορούσαν να διαλέξω τον καλύτερο, είναι ο Μανόλο Χιμένεθ. Εργάστηκα περισσότερο με τον συγκεκριμένο. Ήταν ένας προπονητής που δούλευε στην τακτική και πιστεύω ότι αν έπρεπε να διαλέξω κάποιον, θα ήταν αυτός».

Για τον ποιον προπονητή θεωρεί τον χειρότερο που είχε: «Δεν θα ήθελα να πω κάποιον, αφού ο καθένας δουλεύει με διαφορετικό τρόπο».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε