Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Γκερέιρο: Θα διεκδικήσω τα χρήματα μου…

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Ρότζερ Γκερέιρο τόνισε ότι έχει να πληρωθεί πολλούς μήνες από την ΑΕΚ, αλλά επισήμανε πως θα περιμένει το καλοκαίρι για να διεκδικήσει τα χρήματά του

Μιλώντας στον Πολωνικό Τύπο, ο Γκερέιρο δήλωσε αφοσιωμένος στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις και πως το καλοκαίρι, όταν θα έχει ολοκληρωθεί η αγωνιστική σεζόν, θα διεκδικήσει τα οφειλόμενα από την Ένωση.

Τα σημαντικότερα σημεία των δηλώσεων του Γκερέιρο:

-Πριν μία εβδομάδα πέτυχες το νικητήριο γκολ απέναντι στον Πανιώνιο και το έκανες και χθες κόντρα στην Κέρκυρα. Μπορούμε πλέον να μιλάμε για την αναγέννηση του Ρότζερ Γκερέιρο; 
«Έχω μία σειρά καλών εμφανίσεων. Ήταν κάτι που περίμενα από την πρώτη στιγμή που ήρθα εδώ. Είναι κρίμα που στο προηγούμενο παιχνίδι έπρεπε να βγω λόγω τραυματισμού. Είχα πρόβλημα στο γόνατο. Ένιωθα καλά, αλλά δεν ήθελα να ρισκάρω. Οι εξετάσεις ευτυχώς έδειξαν πως δεν ήταν κάτι σοβαρό. Έκανα θεραπεία και δεν χρειάστηκε να λείψω». 

-Η ΑΕΚ φέτος κάνει μια σεζόν κάτω από τις προσδοκίες, καθώς βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας… 
«Είναι αλήθεια, αλλά τώρα τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα. Στον πρώτο γύρο ήμασταν πολύ χαμηλά, αλλά στα τελευταία πέντε παιχνίδια έχουμε πάρει 13 βαθμούς. Ελπίζω να συνεχίσουμε να ανεβαίνουμε στη βαθμολογία». 

-Από οικονομικής άποψης όμως υπάρχουν ακόμη προβλήματα. Η ομάδα ακόμη σας χρωστά πολλά λεφτά… 
«Είναι αλήθεια. Δεν πληρωνόμαστε. Παρότι η διοίκηση λέει πως περιμένει νέους επενδυτές, δεν έχει αλλάξει τίποτα. Ακόμη κι εγώ έχω ξεχάσει από πότε έχουν να με πληρώσουν. Κάποιες φορές παίρνουμε ένα μικρό ποσό, αλλά σε μένα ήδη χρωστάνε ένα ποσό κοντά στο ετήσιο συμβόλαιό μου». 

-Και τι κάνεις εσύ με αυτή την κατάσταση; Θα πας στα δικαστήρια ή στη FIFA για να εξασφαλίσεις τα χρήματά σου; 
«Έχω ακόμη πέντε μήνες συμβόλαιο. Όταν τελειώσει, θα κάνω ό,τι είναι δυνατό για να πάρω τα χρήματά μου. Είναι δικαίωμά μου». 

-Δεν αντιδράς τώρα από φόβο μήπως χάσεις τη θέση σου στην ομάδα; 
«Δεν φοβάμαι τίποτα, αλλά προτιμώ να είμαι αφοσιωμένος στις αγωνιστικές μου υποχρεώσεις». 

-Η ΑΕΚ είναι σε άσχημη οικονομική κατάσταση εδώ και καιρό. Γιατί δεν έχεις αλλάξει ομάδα; Δεν είχες προτάσεις; 
«Δεν είναι τόσο απλό να αλλάξεις ομάδα. Ο μάνατζέρ μου δεν μου είπε πρόσφατα κάτι σχετικό με πρόταση. Σε κάποιες χώρες υπάρχει ακόμη μεταγραφική περίοδος, οπότε δεν αποκλείω τίποτα. Για την ώρα, ωστόσο, πάνω από όλα προσπαθώ να κάνω τη δουλειά μου καλά στην ΑΕΚ».

Διαβάστε ακόμα…

Πήρε φόρα η ΑΕΚ – Δ.Σ. με… φόντο τον Μελισσανίδη!

Ο Γκερέιρο διώχνει τον “εφιάλτη” – Χωρίς… ελπίδα η Κέρκυρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε