Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Γκερέιρο:Τα πάντα είναι πιθανά για το μέλλον μου

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.
Ο Πολωνός μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ μίλησε για το οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα, για τον στόχο του να επιστρέψει στην Εθνική και την αναμέτρηση της Ελλάδας με την Πολωνία στο Euro.

«Είναι αλήθεια πως έχουμε να πληρωθούμε αρκετό καιρό. Όλα είναι πιθανά. Ο μάνατζέρ μου εξετάζει όλες τις πιθανές επιλογές, για ομάδες της Βραζιλίας αλλά και της Πολωνίας. Πρώτος μου στόχος είναι να παίζω. Αν μελλοντικά επέστρεφα στην Πολωνία, η Λέγκια θα ήταν η προτίμησή μου. Ελπίζω να κληθώ στην εθνική για το Euro. Πιστεύω πως μπορώ να βοηθήσω την ομάδα. Αν μάλιστα αγωνιστώ απέναντι στην Ελλάδα, θα είναι ένα περίεργο παιχνίδι για μένα», τόνισε αρχικά ο Ρότζερ Γκερέιρο σε πολωνιά μέσα.

Για την αναμέτρηση της Ελλάδας με την Πολωνία στα τελικά είπε: «Η Ελλάδα παρουσίασε μια δυνατή ομάδα στα προκριματικά και ήταν αήττητη. Θα είναι ένας ισχυρός αντίπαλος, αλλά η Πολωνία μπορεί να προκριθεί. Στα χαρτιά οι δύο ομάδες είναι ισοδύναμες. Και οι δύο πλευρές είναι ικανοποιημένες που βρίσκονται στον ίδιο όμιλο, γιατί απέφυγαν θεωρητικά ισχυρότερους αντιπάλους. Αν οι Έλληνες έπαιζαν με την Ισπανία ή τη Γαλλία, θα είχαν άλλοθι για πιθανή αποτυχία. Τώρα πρέπει να προκριθούν».

Τέλος, σχολίασε την πορεία της ΑΕΚ στο Europa League. «Όταν χάσαμε τις ελπίδες μας για πρόκριση, ο προπονητής επέλεξε μία πιο αδύνατη σύνθεση για τους αγώνες στο Europa League δίνοντας προτεραιότητα στο πρωτάθλημα. Όλη η προσοχή μας έχει επικεντρωθεί τώρα εκεί. Παράλληλα, σε κάποια ματς της Ευρώπης ήμασταν άτυχοι».
 

 
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε