Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Γκμοχ: Ήμουν προετοιμασμένος να αντιμετωπίσω την Μπάρτσα

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο 71χρονος τεχνικός που οδήγησε τον Παναθηναϊκό στη νίκη επί του Ηρακλή, δεν έκρυψε ότι επιθυμούσε να κοουτσάρει την ομάδα και στον αγώνα κόντρα στην Μπαρτσελόνα αφού είχε τον τρόπο να αντιμετωπίσει τους αστέρες του Γκουαρντιόλα.

Με συνέντευξη που παραχώρησε ο Γιάτσεκ Γκμοχ στον Sentra FM, μίλησε για την τελευταία του παρουσία σε πάγκο ομάδας, για τον τρόπο που θα αντιμετώπιζε την Μπαρτσελόνα αλλά και για τον Ζεσουάλντο Φερέιρα:

“Ποιος δεν θα ήθελε να είναι στο Champions League; Η επαγγελματική μου ζωή είναι γεμάτη, αλλά θα ήταν πολύ ωραίο να κερδίσω την Μπαρτσελόνα. Γιατί όχι; Πιο έτοιμος ήμουν για τον αγώνα με την Μπάρτσα. Σε αυτά τα παιχνίδια δεν περιμένεις να παίξεις πολύ ωραίο ποδόσφαιρο, γιατί θα φας 4-5 γκολ. Υπάρχουν όμως ομάδες που πέτυχαν… Η Ιντερ, η Ρούμπιν Καζάζ, η Κοπεγχάγη. Αν και η Μπαρτσελόνα είναι σε τοπ φόρμα.”

Ο Πολωνός σχολίασε τον αντικαταστάτη του, Ζεσουάλντο Φερέρια:

“Ήταν στη Μάλαγα, είναι Πορτογάλος και θα είναι προετοιμασμένος. Εγώ πάντως ήμουν προετοιμασμένος για το πώς θα φρενάρω την Μπάρτσα.”

Ο Γιάτσεκ Γκμοχ ξεκαθάρισε ότι δεν θα μπορούσε να βρίσκεται για καιρό σε πάγκο μιας ομάδας:

“Το βασικό πράγμα στη ζωή είναι να ξέρεις πότε θα πεις τέλος, γιατί μετά τα πράγματα δυσκολεύουν. Δεν έχω φυσικές δυνάμεις να δουλεύω όπως όταν ήμουν πιο νέος. Για εθνική ομάδα ή για λίγο είμαι έτοιμος, γιατί το μυαλό μου είδατε πως δουλεύει καλά. Δεν γέρασα. Οι γνώσεις μένουν και συνεχώς ενημερώνομαι.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε