Σάββατο, 20 Απρ.
12oC Αθήνα

Γκολ στις… καθυστερήσεις ψάχνει η ΑΕΚ

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Η διορία που είχε η Ένωση να καταθέσει τα απαραίτητα παραστατικά στην UEFA και να εξασφαλίσει την άδεια συμμετοχής της στα ευρωπαϊκά κύπελλα, εξέπνευσε όμως οι άνθρωποι της ομάδας ελπίζουν ότι εντός 24 ωρών θα βρουν λύση και θα μπορέσουν να στείλουν τα χαρτιά στην Ελβετία.

Η “μάχη” με την εφορία συνεχίζεται παρά το ότι οι προθεσμίες έχουν λήξει. Οι άνθρωποι της ΑΕΚ δεν εγκαταλείπουν την προσπάθεια αφού πιστεύουν ότι αν καταφέρουν να πάρουν το χαρτί από τη ΔΟΥ που θα τους επιτρέπει να εκταμιεύσουν το 1,5 εκ. του δανείου του Αλ Σουνταϊρί και αρχίσουν να πληρώνουν τότε η UEFA θα τους επιτρέψει να αγωνιστούν στα ευρωπαϊκά κύπελλα.

Το πρώτο που απασχολεί τους διοικούντες είναι να εξασφαλίσουν το “ΟΚ” της εφορίας, αλλά και να πάρουν ένα χαρτί που να πιστοποιεί ότι η καθυστέρηση οφείλεται στη ΔΟΥ.

Ο Ανδρέας Δημητρέλος έλεγε την Δευτέρα ότι μέχρι το μεσημέρι της Τρίτης θα έχουν κριθεί όλα. Σε περίπτωση που όλα κυλήσουν ομαλά τότε η Ένωση θα ξεκινήσει τις πληρωμές με την ελπίδα ότι η UEFA θα της συγχωρέσει την καθυστέρηση λίγων ημερών.

Γήπεδο 40.000 θέσεων στη Νέα Φιλαδέλφεια!

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε