Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Γκολάρες… ΠΑΟΚάρα – “Τετρακέφαλος” αετός με… 300άρη Κατσουράνη

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Μετά από ένα παιχνίδι με… σούπερ θέαμα, στο οποίο είδαμε δυο φανταστικά γκολ, ο ΠΑΟΚ επικράτησε του Πανιώνιου με 4-2 και κέρδισε το χειροκρότημα των οπαδών που βρέθηκαν στην Τούμπα. Ο Κώστας Κατσουράνης “γιόρτασε” τις 300 του συμμετοχές στη Σούπερ Λίγκα με ένα απίστευτο τέρμα, ενώ λίγο νωρίτερα θα έπρεπε να είχε αποβληθεί!

Δείτε ΕΔΩ το LIVE του αγώνα

Μέχρι το 30′ του αγώνα η μοναδική ομάδα που υπήρχε στον αγωνιστικό χώρο ήταν ο ΠΑΟΚ. Οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και με ένα απίστευτο Κάτσε στο κέντρο (δεν άφηνε μπαλιά να περάσει) είχε κλείσει τον Πανιώνιο στα καρέ του.

Ο “Δικέφαλος του Βορρά” είχε συντριπτική κατοχή της μπάλας (έφτασε μέχρι 80-20) όμως είχε μονόπλευρη ανάπτυξη (σχεδόν πάντα από τα δεξιά) και οι αμυντικοί των “κυανέρυθρων” έκλειναν σωστά τους διαδρόμους προς την εστία του Γιαννακόπουλου. Όλα αυτά μέχρι το 32′, όταν ο Κάτσε έπιασε απίστευτο “κεραυνό” και έκανε το 1-0. Το γκολ αυτό όμως φαίνεται πως… αφύπνισε τους Νεοσμυρνιώτες, που αντέδρασαν στο 34′ με τον όμορφο πλασέ του Ανδράλα (1-1).

Ο ΠΑΟΚ μπήκε πιο δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ με το τέρμα του Σαλπιγγίδη στο 50′. Πάλι όμως ο πανιώνιος ήταν εκεί να εκμεταλλευτεί τις αμυντικές αδυναμίες των γηπεδούχων και να φέρει το ματς στα ίσα. Οι “κυανέρυθροι” κέρδισαν πέναλτι στο 62′, διαμαρτύρονται για τη μη αποβολή του Κατσουράνη στη φάση (πήρε μόνο κίτρινη) και ο Γουνδουλάκης έκανε το 2-2 από τα έντεκα βήματα.

Στο τελευταίο τέταρτο ο ΠΑΟΚ ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση του και κατάφερε να πάρει το προβάδισμα με ένα τρομερό γκολ του Κατσουράνη, στην 300η του παρουσία σε παιχνίδι Σούπερ Λίγκας. Το τελικό 4-2 διαμορφώθηκε στο 87′ με το έξυπνο γκολ του Βούκιτς, στο ντεμπούτο του με τον “δικέφαλο του Βορρά”.

ΠΑΟΚ (Γιώργος Δώνης): Ιτάνζ, Αποστολόπουλος, Λίνο (46’ Φωτάκης), Σίλντενφελντ, Κατσουράνης, Κάτσε, Κωνσταντινίδης, Ρομπέρ (67’ Κουμάλο), Πέλκας (67’ Βούκιτς), Λόρενς, Σαλπιγγίδης 

Στον πάγκο: Γλύκος, Πόποβιτς, Παπαδόπουλος, Κίτσιου 

Πανιώνιος (Κώστας Παναγόπουλος): Γιαννακόπουλος, Κούρος, Παντίδος, Τόσκας, Κουλοχέρης, Κούρντι, Ανδράλας, Γουνδουλάκης (72’ Μενδρινός), Κολοβός Αραβίδης, Καμπάνταης (80’ Οκόγιε) 

Στον πάγκο: Περιστερίδης, Ασλανίδης, Ντούνης, Κοντοχρήστος, Καρτσαμπάς

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε