Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Γκοβού: “Είμαι νικητής και γι’αυτό ήρθα”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Οι τίτλοι δεν είναι ποτέ αρκετοί για τον Γάλλο του Παναθηναϊκού, ο οποίος δήλωσε αποφασισμένος να “σαρώσει” τα πάντα με τους “πράσινους”.

“Θέλω να κερδίζουμε, να κερδίζουμε συνέχεια! Να κατακτήσουμε ξανά το πρωτάθλημα και το Κύπελλο και βέβαια να κάνουμε μια καλή πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ”, δήλωσε στην εφημερίδα “Εξέδρα”, ο Σίντνεϊ Γκοβού.

O 31χρονος αποκάλυψε και τα στοιχεία που έπαιξαν ρόλο στην μεταγραφή του στους “νταμπλούχους”. “Ήταν από τους πρώτους συλλόγους που με προσέγγισε και μου έδειξε ότι με θέλει πραγματικά. Επιπλέον είναι πρωταθλητές, παίζουν στο Τσάμπιονς Λιγκ. Μου μίλησε ο Τζιμπρίλ με τον οποίο γνωριζόμαστε πολλά χρόνια και μου είπε ότι η ομάδα είναι καλή, η ατμόσφαιρα φανταστική και οι ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε αυτήν έχουν αρκετή ποιότητα”.

Ο Γάλλος διεθνής, τόνισε ότι προς το παρόν δεν έχει δυσκολεύτεί καθόλου που αγωνίζεται μακριά από τη Γαλλία γιατί: “Οι συμπαίκτες μου είναι πολύ καλοί και με βοηθούν καθημερινά να προσαρμοστώ, όπως και όλος ο σύλλογος. Το κάνουν να φαίνεται πολύ πιο εύκολο για μένα”.
 

Τέλος υποσχέθηκε ότι θα κάνει ο,τι περνά από το χέρι του για να σκοράρει, χωρίς να είναι κάτι που μπορεί να υποσχεθεί, ενώ μίλησε και για τον καλό του φίλο Τζιμπρίλ Σισέ: “Δεν είμαστε μόνο δύο παίκτες αλλά μια ολόκληρη ομάδα. Ασφαλώς θα προσπαθήσω και εγώ μαζί με τον Τζιμπρίλ να βάλω πολλά γκολ, να βοηθήσω την ομάδα και να κάνουμε όσα περισσότερα μπορούμε. Αλλά παίζει μια ενδεκάδα, υπάρχουν και οι αναπληρωματικοί. Δεν είμαστε μόνοι μας. Είναι η ομάδα και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να ευχαριστήσουμε τον κόσμο”.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε