Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

Γκοβού: “Έχουμε τεράστια ποιότητα”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Εντυπωσιασμένος από τον Παναθηναϊκό δήλωσε ο Γάλλος, o οποίος εξέφρασε την αισιοδοξία του ενόψει της σεζόν, μετά τη νίκη επί της Ίντερ.

“Έχω έρθει σε ένα μεγάλο σύλλογο κάτι που φαίνεται και από τους παίκτες που υπάρχουν στην ομάδα, αλλά και το πώς παίξαμε κόντρα στην Ίντερ. Νομίζω ότι είμαστε μία πολύ καλή ομάδα”, δήλωσε ο Γκοβού στα “πράσινα νέα”.

“Η αξία του ηττημένου, δείνει δόξα στο νικήτή”, λέει ένα ρητό και σε αυτό το “κλίμα” ήταν οι δηλώσεις του Γάλλου: “Η Ίντερ είναι πολύ μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα. Είναι πρωταθλήτρια Ευρώπης, αλλά και εμείς στον Παναθηναϊκό, σε αυτό το ματς, θέλαμε να δείξουμε ότι έχουμε ένα σύνολο που μπορεί να κάνει σημαντικά πράγματα. Μην ξεχνάτε ότι είμαστε πρωταθλητές στην Ελλάδα”.

Τέλος, μίλησε για την “γαλλική αποικία” της Παιανίας, τονίζοντας: “Κι εγώ κι ο Ζαν Αλέν (Μπουμσόνγκ),
αλλά κι ο Τζιμπρίλ (Σισέ) είμαστε εδώ για να μεταφέρουμε στον Παναθηναϊκό και στα υπόλοιπα παιδιά την εμπειρία μας. Δεν είμαστε, όμως, μόνο εμείς. Στους αγώνες, όμως, μπορεί να δει κανείς ότι έχουμε τεράστια ποιότητα ως σύνολο και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να κρατήσουμε πρώτη την ομάδα”, κατέληξε.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε