Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

Γκούντγιονσεν: Μου έχει λείψει η μυρωδιά του γηπέδου

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Για την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους μίλησε ο Έιντουρ Γκούντγιονσεν που αναφέρθηκε και στην αποψινή κόντρα της Μπαρτσελόνα με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ισλανδός επιθετικός στην τηλεόραση του ΟΤΕ:

“Αυτή τη στιγμή αισθάνομαι το πόδι μου καλύτερα. Έχω κάποιους πόνους που είναι φυσιολογικοί, αλλά έχω επιστρέψει κανονικά στις προπονήσεις. Ενδεχομένως, στο επόμενο παιχνίδι να ταξιδέψω με την ομάδα στη Θεσσαλονίκη και θα δούμε αν υπάρχει βελτίωση. Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορούμε να περιμένουμε πολλά γιατί ήμουν εκτός δράσης για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά με την εμπειρία και την παρουσία μου στην ομάδα, ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα στο τέλος της σεζόν”, τόνισε αρχικά ο Γκούντγιονσεν.

“Η αλήθεια είναι ότι μου έχει λείψει πολύ η μυρωδιά του αγωνιστικού χώρου. Σε στιγμές όπως αυτή, συνειδητοποιείς πόσο πολύ αγαπάς το παιχνίδι. Συνειδητοποιείς πόσο πολύ σου λείπει το να είσαι απλά στον αγωνιστικό χώρο. Το να είσαι για τέσσερις- πέντε μήνες μέσα στο γυμναστήριο δεν είναι κάτι που σου δίνει ευχαρίστηση” είπε ο Ισλανδός για τον τραυματισμό του.

Όσο για το αποψινό El Classico; Ο Γκούντγιονσεν σχολίασε: “Είναι η ιστορία, η αντιπαλότητα. Η Ρεάλ έχει κατακτήσει πιο πολλούς τίτλους, αλλά η Μπαρτσελόνα αυτη την περίοδο είναι πιο επιτυχημένη. Είναι θέμα περηφάνιας η νίκη. Στη Βαρκελώνη οι άνθρωποι είναι πολύ υπερήφανοι. Το ένα παιχνίδι που δεν θέλουν να χάσουν είναι αυτό με τη Ρεάλ. Αν η Μπαρτσελόνα κερδίσει θα μεταφέρει την πίεση στη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά και από την άλλη η Ρεάλ θα κάνει τα πάντα για να διατηρήσει την κατάσταση υπέρ της. Θα πρέπει να νοιώθουμε ικανοποιημένοι που δύο ποιοτικοί παίκτες όπως οι Μέσι και Ρονάλντο παίζουν την ίδια εποχή στο ποδόσφαιρο”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε