Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Γκρέκο: Κίνητρο η πίεση για τους τίτλους!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός παρουσίασε τον Λεάντρο Γκρέκο στο “Καραϊσκάκη” και ο Ιταλός μέσος εξήγησε ότι θέλει να βοηθήσει τους “ερυθρόλευκους” να συνεχίσουν να κατακτούν τίτλους, ενώ άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο το ντεμπούτο του να γίνει στο φιλικό με τη Νάπολι.

Την παρουσίαση προλόγισε ο διευθυντής επικοινωνίας του Ολυμπιακού, κ. Κώστας Καραπαπάς, ενώ στη συνέχεια τον Γκρέκο καλωσόρισε στην ομάδα ο αντιπρόεδρος της Π.Α.Ε. κ. Σάββας Θεοδωρίδης, ο οποίος τόνισε:

«Καλή χρονιά να έχουμε όλοι μας. Δίπλα μου βρίσκεται ένας εξαίρετος ποδοσφαιριστής, ο οποίος μόνος του αποφάσισε να έρθει στην ομάδα μας για τα επόμενα τρία χρόνια. Το ήθελε με όλη τη δύναμη της ψυχής του και εγώ τα μετράω πολύ αυτά. Να το ξέρει και ο κόσμος και οι δημοσιογράφοι πως ο ποδοσφαιριστής ήθελε πολύ να παίξει στον Ολυμπιακό και το έκανε πράξη.

Του εύχομαι το “καλωσόρισες” στον Ολυμπιακό και θα ήθελα να του πω ότι η ομάδα μας είναι η μόνιμη πρωταθλήτρια και κυπελλούχος στη χώρα μας. Του εύχομαι να γίνει κι εκείνος μέλος της μεγάλης οικογένειας των θριάμβων»!

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Λεάντρο Γκρέκο, ο οποίος έκανε μία πρώτη δήλωση, επισημαίνοντας: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους πάντες στην ομάδα, καθώς από την πρώτη στιγμή βρέθηκαν κοντά μου. Θα δώσω το καλύτερο δυνατό ώστε να βοηθήσω κι εγώ τον Ολυμπιακό να επιτύχει τους στόχους του».

Ερωτηθείς για την εικόνα που έχει σχηματίσει αυτό το πρώτο διάστημα για τον Ολυμπιακό, σημείωσε:
«Η πρώτη εικόνα που έχω είναι αν μη τι άλλο πολύ θετική. Η ομάδα έχει πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές, κάτι το οποίο είναι ιδιαίτερα σημαντικό. Σε ότι αφορά τον προπονητή μας, ο κ. Ζανρτίμ κάνει προπόνηση η οποία είναι οικεία σε μένα, αφού μου θυμίζει αρκετά την προπόνηση που έκανα με τη Ρόμα. Θέλω κι εγώ να δουλέψω πολύ, ώστε να μπορέσω να προσφέρω στη νέα μου ομάδα».

Για τη θέση που ο ίδιος νιώθει ότι αποδίδει καλύτερα, εξήγησε: «Μπορώ να παίξω και δεξιά και αριστερά στον άξονα, εκεί έχω συνηθίσει να παίζω και νομίζω ότι εκεί μπορώ να δώσω τα μέγιστα για την ομάδα μου».

Για τη «γεύση» που του άφησε το πρώτο ματς στο Καραϊσκάκη, τόνισε: «Η πρώτη επαφή που είχα με το Καραϊσκάκη ήταν πριν από μερικά χρόνια όταν είχαμε ηττηθεί 5-1 σε ένα φιλικό. Χθες (σ.σ. στο φιλικό με τη Μάλαγα) είδα μία πολύ ωραία ατμόσφαιρα και ανυπομονώ να παίξω κι εγώ για πρώτη φορά στον κόσμο μας και να ζήσω μέσα από το γήπεδο την ατμόσφαιρα αυτή».

Για την πίεση που μπορεί να ασκεί στον ίδιο η διαρκής αναζήτηση τίτλων από τον Ολυμπιακό:
«Δεν ανησυχώ. Ήξερα από την πρώτη στιγμή ότι θα διεκδικούμε διαρκώς τίτλους και μου αρέσει αυτό. Στόχος μου είναι να είμαι έτοιμος να βοηθήσω κι εγώ να συνεχίσει η ομάδα να κατακτάει τίτλους. Ο Ολυμπιακός αποτελεί κίνητρο για εμένα και δεν με απασχολεί η πίεση».

Ερωτηθείς για το αν πιστεύει ότι θα κάνει ντεμπούτο κόντρα στη Νάπολι, επεσήμανε: «Πιστεύω ότι ναι θα μπορώ να παίξω κόντρα στη Νάπολι. Δουλεύω πολύ εντατικά για να είμαι έτοιμος και στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης. Για εμένα δεν έχει σημασία αν θα παίξω κόντρα στη Νάπολι, αλλά να είμαι σε καλή κατάσταση για όλη τη σεζόν και να αποδώσω τότε όπως πρέπει».

Με τη ολοκλήρωση της παρουσίασής του, ο Ιταλός ποδοσφαιριστής φωτογραφήθηκε στον αγωνιστικό χώρο του Καραϊσκάκη, με τη φανέλα του και ένα ερυθρόλευκο κασκόλ.

Πιάνει “λιμάνι” και ο Μασάδο

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε