Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Γκρέκο: Οι Έλληνες επαναστατούν, οι Ιταλοί κοιμούνται!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Τις πολιτικές του απόψεις σε σχέση με την οικονομική κρίση κατέθεσε ο Ιταλός μέσος του Ολυμπιακού μιλώντας στους συμπατριώτες του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Λεάντρο Γκρέκο:

Για τις κινητοποιήσεις των Ελλήνων, τόνισε: “Θεωρώ καλό σημάδι το να βλέπεις ανθρώπους να διαμαρτύρονται για τα δικαιώματα τους σύμφωνα με τους κανόνες, δίχως να πράττουν βία φυσικά. Νομίζω ότι αυτό θα πρέπει να γίνεται παντού. Εκτιμώ πως η Ιταλία έχει… κοιμηθεί σε αυτό το κομμάτι και θα πρέπει να ακολουθήσει το παράδειγμα αυτών των ανθρώπων οι οποίοι επαναστατούν”.

Για το ποδόσφαιρο και την ζωή στην Ελλάδα, σχολίασε: “Δεν βλέπω εδώ μεγάλη διαφορά με την Ιταλία. Σαφέστατα υπάρχει κρίση στην Ελλάδα, η οποία άλλωστε έχει επηρεάσει ολόκληρη την Ευρώπη, αλλά μπορώ να πω πως εγώ εδώ στην Αθήνα ζω σε ένα προνομιούχο περιβάλλον και οι συμπαίκτες μου επίσης το ίδιο. Δεν αντιμετωπίζουμε κάποιο πρόβλημα. Προβλήματα υπάρχουν εδώ με τις συχνές απεργίες, καθώς από όσο καταλαβαίνω υπάρχουν ορισμένες κατηγορίες εργαζομένων οι οποίοι είναι λιγότερο προστατευμένοι από το κράτος, σε αντίθεση με την Ιταλία”.

Για την απόφαση του να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, δήλωσε: “Είμαι πεπεισμένος πως η επιλογή μου να συνεχίσω την καριέρα μου στον Ολυμπιακό ήταν σωστή. Εδώ στην Ελλάδα περνάω πολύ καλά και δεν μιλάω αποκλειστικά για το ποδόσφαιρο. Αναφέρομαι και στη καθημερινότητα. Οι Έλληνας είναι θετικοί άνθρωποι παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν και φροντίζουν να αντιδρούν και να λειτουργούν με περηφάνια σε ότι και αν κάνουν. Μου λείπει σαν ομάδα η Ρόμα, αλλά και οι φίλοι μου εκεί. Βλέπω τα παιχνίδια της. Για το ντέρμπι Ρόμα-Λάτσιο δεν μπορώ να κάνω προβλέψεις, καθώς και οι δύο αντιμετωπίζουν προβλήματα.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε