Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Γκριν: «Έμαθα πολλά δίπλα στον Σπανούλη»

Γκριν: «Έμαθα πολλά δίπλα στον Σπανούλη»

Ο Έρικ Γκριν έχει κερδίσει τις εντυπώσεις με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις του με την φανέλα της Βαλένθια τόσο στην ACB Liga όσο και στην Euroleague.

Ο Αμερικανός γκαρντ, ο οποίος αναδείχθηκε ΜVP της 2ης αγωνιστικής στη Euroleague, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα της ισπανικής λίγκας αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην περσινή θητεία του στον Ολυμπιακό, ενώ έπλεξε το εγκώμιο του Βασίλη Σπανούλη.
Αρχικά ο Γκριν εξήγησε τους λόγους, για τους οποίους δεν ανανεώθηκε η συνεργασία του με τους «ερυθρόλευκους»: «Το καλοκαίρι μίλησα με τον κόουτς Σφαιρόπουλο και είδαμε ποια θα ήταν η καλύτερη κατάσταση για εμένα. Ήμουν χαρούμενος στον Ολυμπιακό, αλλά κατάλαβα ότι ο κόουτς δεν μου πρόσφερε την ευκαιρία που ήθελα, οπότε αποφάσισα να αλλάξω περιβάλλον. Τώρα είμαι ευγνώμων που βρίσκομαι στην Βαλένθια, μία ομάδα που μου δίνει την ευκαιρία να εξελίξω το παιχνίδι μου και να έχω μία σπουδαία σεζόν».
Στην συνέχεια ο 26χρονος γκαρντ, αναφερόμενος στον «Kill Bill», είπε: «Παίζοντας στο πλευρό του Σπανούλη κατάφερα να βελτιώσω το παιχνίδι μου, επειδή τον είχα απέναντί μου σε κάθε παιχνίδι. Έμαθα πολλά δίπλα του και βελτιώθηκα ως παίκτης. Ο Σπανούλης δεν είναι απλώς σπουδαίος παίκτης, αλλά και ηγέτης και σπουδαίος άνθρωπος».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις