Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

“Γλυκιές” ήττες πρόκρισης για Μπάγερν, Λιόν

ΦΩΤΟ REUTERS
ΦΩΤΟ REUTERS

Μετά από ένα συγκλονιστικό ματς στο Όλντ Τράφορντ οι “Βαυαροί” κατάφεραν να πανηγυρίσουν την πρόκριση αν και βρέθηκαν να χάνουν με 3-0. Στα ημιτελικά θα αντιμετωπίσουν την Λιόν που ηττήθηκε από την Μπορντό με 1-0.

Το LIVE του αγώνα

Εάν ο Μέσι είναι από άλλον πλανήτη, το γκολ του Ρόμπεν που έδωσε την πρόκριση στην Μπάγερν είναι σίγουρα εξωγήινο. Ο Ολλανδός έπιασε ένα ασύλληπτο σουτ στην κίνηση στο 75΄και πάγωσε το Όλντ Τράφορντ που μέχρι το 40ο λεπτό βρισκόταν σε παραλήρημα. Γιαυτό είχαν φροντίσει οι παίκτες της Μάντσεστερ, οι οποίοι μπήκαν αφηνιασμένοι στον αγωνιστικό χώρο και πήραν προβάδισμα τριών τερμάτων με τον Γκίμπσον (3΄) και τον Νάνι (7΄,40΄).

 
Το γκολ του Όλιτς στο 43΄δεν μπορούσε να προϊδεάσει τη συνέχεια αφού οι γηπεδούχοι είχαν επικρατήσει ολοκληρωτικά των αντιπάλων τους στο πρώτο μέρος. Οι ισορροπίες άλλαξαν με την αποβολή του Ράφαελ στο 50ο λεπτό με τους “Βαυαρούς”¨να παίρνουν τον έλεγχο και να… κατασκηνώνουν μπροστά από τα καρέ του Φαν Ντερ Σαρ, μέχρι ο “ιπτάμενος” Ολλανδός, Ρόμπεν να τους απογειώσει στο 75ο λεπτό.
 
Στον άλλον προημιτελικό η Λιόν πήρε την πρόκριση στον “γαλλικό” εμφύλιο με την Μπορντό παρά την ήττα της με 1-0. Το γκολ του Σαμάκ στο 45΄δεν έφτανε στους “Γιρονδίνους” για να ανατρέψουν το 3-1 του πρώτου αγώνα και έτσι η ομάδα του Κλόντ Πιέλ πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου θα αντιμετωπίσει την Μπάγερν.
 
Το πρόγραμμα των ημιτελικών:
 
20 Απριλίου
 
Ίντερ – Μπαρτσελόνα
 
21 Απριλίου
 
Μπάγερν Μονάχου – Λιόν
 
27 Απριλίου
 
Λιόν – Μπάγερν Μονάχου
 
28 Απριλίου
 Μπαρτσελόνα – Ίντερ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε