Σάββατο, 20 Απρ.
18oC Αθήνα

Γλυκός… Καφές για την ΑΕΚ, πικρός για τον Πανιώνιο

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Η Ένωση με το πρώτο φετινό γκολ του Παντελή Καφέ πήρε δύσκολη νίκη με 1-0 κόντρα στον Πανιώνιο αλλά έχασε τον Παναγιώτη Λαγό. Ο αριστερός μπακ χαφ της ΑΕΚ αποχώρησε με κάκωση στην αριστερή ποδοκνημική και εκφράζονται φόβοι ότι θα απουσιάσει από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Δείτε το LIVE του αγώνα
 
Η ΑΕΚ δεν ικανοποίησε με την απόδοση της, όμως πήρε αυτό που ήθελε. Μετά από τρία συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα, επικράτησε με 1-0 του Πανιωνίου και επέτρεψε στις νίκες.
 
Η “παγωμένη” εικόνα των εξεδρών του ΟΑΚΑ επηρέασε και τους παίκτες των δύο ομάδων που ξεκίνησαν σε πολύ χαλαρό τέμπο την αναμέτρηση.
 
Η ΑΕΚ μετά το 15′ ανέβασε στροφές και έκλεισε τους Νεοσμυρνιώτες στα καρέ τους. Στο 17′ ο Μανωλάς σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Σιδεράκη.
 
Ο Πανιώνιος απάντησε στις ευκαιρίες στο 21′ με τον Κούτσι να αστοχεί απελπιστικά από πλεονεκτική θέση.
 
Η υπεροχή της ΑΕΚ μετουσιώθηκε σε γκολ στο 27′. Καφές και Κάρλος συνδυάστηκαν εξαιρετικά έξω από την περιοχή και ο Έλληνας μέσο με ωραίο πλασαριστό σουτ άνοιξε το σκορ, σημειώνοντας το πρώτο φετινό του τέρμα. Αυτό ήταν το 7ο γκολ που σημειώνει ο Καφές με τη φανέλα τριών διαφορετικών ομάδων έχοντας ως αντίπαλο τον Πανιώνιο.
 
Μετά το γκολ ο ρυθμός του αγώνα έπεσε και ως τη λήξη του ημιχρόνου δεν υπήρξαν άλλες ευκαιρίες.
 
Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με μία πολύ άσχημη είδηση για την ΑΕΚ. Μόλις στο 47′ ο Παναγιώτης Λαγός τραυματίστηκε και σφαδάζοντας από τους πόνους αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο.
 
Ο ρυθμός του αγώνα ήταν ακόμη χειρότερος στο δεύτερο μέρος, αφού ο Πανιώνιος αδυνατούσε να απειλήσει την εστία του Αραμπατζή και η ΑΕΚ φαινόταν ικανοποιημένη με το υπέρ της 1-0.
 
Ελάχιστες ήταν οι καλές στιγμές μπροστά στις δύο εστίες και έτσι η Ένωση κράτησε την ουσία.

ΑΕΚ (Νίκος Κωστένογλου): Αραμπατζής, Κοντοές, Μανωλάς, Δέλλας, Λαγός (50′ Ρίκκα), Καφές, Βάργκας, Κάρλος (46′ Καράμπελας), Λεονάρντο (80′ Σιαλμάς), Μπέλεκ, Λυμπερόπουλος.

 
Πανιώνιος (Άκης Μάντζιος): Σιδεράκης, Όμο (76′ Ντιμπαλά), Ρόβας, Κούτσι, Γουνδουλάκης (66′ Αντούνιες), Σάμαρης (56′ Μενδρινός), Σιόβας, Πετκάκης, Σκέμπρι, Πιερ, Ρόκας.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε