Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Γόντικας: Είναι θέμα του Βαρδινογιάννη

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού τοποθετήθηκε για την υπόθεση του Σαουδάραβα επενδυτή που φέρεται να ενδιαφέρεται για τις μετοχές του Γιάννη Βαρδινογιάννη και τόνισε ότι το θέμα έχει αναχθεί ήδη στον μεγαλομέτοχο της ομάδας.
 
 
Παράλληλα, διευκρινίστηκε ότι οι “πράσινοι” δεν θα έχουν επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις τα δύο προσεχή σαββατοκύριακα ανεξάρτητα με το τι θα γίνει στο θέμα της αντικατάστασης Ολυμπιακού Βόλου και Καβάλας.
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις του προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γόντικα στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6″:
 
-Σε ποιο σημείο είναι η διερεύνηση της φερεγγυότητας της πρότασης;
 
“Το θέμα έχει αναχθεί στην ευθύνη του κου.Βαρδινογιάννη, από την Δευτέρα το απόγευμα. Η επιστολή απευθυνόταν στο ΔΣ της ΠΑΕ, και συζητήθηκε κατά πόσο θα πρέπει να ενημερωθούν ή όχι τα μέλη, εγκρίθηκε από την πλειοψηφία των μελών ότι θέλουν να ενημερωθούν και να την διαβάσουν. Στη συνέχεια την επιστολή την πέρασα στον κ. Βαρδινογιάννη και το θέμα –πλέον- αφορά τον ίδιο και τους συνεργάτες του. Εμείς λειτουργήσαμε θεσμικά”.
 
-Υπήρχε κάποια εγγύηση της οικονομικής κατάστασης του ενδιαφερόμενου;
 
“Όχι δεν περιείχε τίποτα τέτοιο. Ήταν όμως μια συγκεκριμένη πρόταση με οικονομικά μεγέθη και άλλα στοιχεία. Αυτά όμως έχουν μια διαδικασία. Όπως ακούω έχει δοθεί εντολή σε δικηγορικό γραφείο για την διαδικασία αυτή”.
 
-Εάν λειτουργεί το ΔΣ και μπορεί να λαμβάνει αποφάσεις, καθώς ο κΜΑυροκουκουλάκης υποστηρίζει το αντίθετο:
 
“Δεν μπορώ να σχολιάσω τι είπε ο κ.Μαυροκουκουλάκης. Πράγματι για σημαντικές αποφάσεις το καταστατικό της ΠΑΕ αναφέρει ότι απαιτούνται οι ψήφοι τουλάχιστον 14 μελών. Έχουμε 7 παραιτήσεις, άρα έχουν απομείνει 13 μέλη από το 20μελές ΔΣ. Στις τελευταίες δύο συνεδριάσεις έχουμε βρεθεί 11 μέλη. Για αυτό και έχει συγκληθεί η Γενική Συνέλευση της 4 Οκτωβρίου με σκοπό την εκλογή νέου ΔΣ, ούτως ώστε να διατηρηθεί η διοικητική λειτουργία και συνέπεια της ΠΑΕ. Αν και είναι γνωστό έχουν συμπεριληφθεί στα θέματα συζήτησης της ΓΣ και τα αιτήματα που έχουμε λάβει από τον κ.Βγενόπουλο”.
 
-Εάν προβληματίζονται οι παίκτες για την κατάσταση;
 
“Ήμουν το πρωί στην Παιανία και δεν έγινα δέκτης ούτε κάποιας αμφιβολίας, ούτε κάποιου αιτήματος. Τι δυνατότητες έχει πια ο σύλλογος είναι κάτι που αφορά το ΔΣ. Γνωρίζουμε ότι δεν είναι ρόδινη εποχή. Είναι εξαιρετικά δύσκολο. Εμείς οφείλουμε να καταβάλουμε κάθε προσπάθεια ούτως ώστε να μην αντιμετωπίζει προβλήματα η ομάδα”.
 
-Για το ενδεχόμενο να αγωνιστεί ο Παναθηναϊκός την ερχόμενη Κυριακή:
 
“Δεν υπάρχει καμία τέτοια πιθανότητα. Επικοινώνησα με τον κ. Κομνηνό, γιατί είχα το ίδιο ερώτημα. Θα πρέπει να περιμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις, αλλά –έχω την αίσθηση- ότι ακόμη και να γίνουν οι απαραίτητες διαδικασίες, έχει κάποιο χρονικό διάστημα για να υλοποιηθεί. Η πεποίθησή μου είναι ότι σίγουρα αυτό το ΣΚ και το επόμενο δεν θα υπάρχει κάποιο παιχνίδι.
 
Αυτό που γνωρίζω είναι ότι σε περίπτωση που υλοποιηθεί ο ορισμός δύο νέων ομάδων για το πρωτάθλημα, θεωρώ ότι θα πρέπει να ερωτηθούν οι ίδιοι και από εκεί και πέρα να χρειαστεί κάποιο εύλογο διάστημα.
 
Η ομάδα έχει κλείσει ήδη δύο φιλικά παιχνίδια. Από εκεί και πέρα θα δούμε τι θα γίνει για το τρίτο Σαββατοκύριακο γιατί εκεί θα λείπουν αρκετοί παίκτες μας”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε