Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Γράφει ιστορία ο Αστέρας Τρίπολης

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Οι Αρκάδες δίνουν απόψε (19:00) το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι της ιστορίας τους, με στόχο να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα στο Αζερμπαϊτζαν κόντρα στην Ίντερ Μπάκου για να πάρουν προβάδισμα πρόκρισης στον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Σε ρυθμούς Ευρώπης κινούνται άπαντες στον Αστέρα Τρίπολης σε μία πρωτόγνωρη κατάσταση για τον σύλλογο καθώς το αποψινό παιχνίδι με την Ίντερ Μπάκου είναι το πρώτο ευρωπαϊκό στην ιστορία της ομάδας.

Ο Σάκης Τσιώλης αναμένεται να εμπιστευτεί τους παίκτες που είχε στο ρόστερ και την περσινή σεζόν, ενώ η ομάδα καλείται να αντεπεξέλθει και στις δυσκολίες του πλαστικού χλοοτάπητα του γηπέδου της Ίντερ.

Η πιθανότερη σύνθεση των Αρκάδων είναι η εξής: Μπαντής (τερματοφύλακας), Χουανίτο, Μπαρτολίνι (στόπερ), Τσαμπούρης (δεξί μπακ), Πιπίνης (αριστερό μπακ), Φραγκουλάκης, Ουσέρο, Ναβάρο, Ράγιος (μέσοι), Μπακασέτας (μεσοεπιθετικός) και Περόνε (σέντερ φορ). Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γεωργακόπουλος, Φορμίκα Κουρμπέλης, Άλβαρες, Αναστασόπουλος, Σαραντόπουλος, Έγκον και Ντινιωτάκης. 

Η σέντρα είναι προγραμματισμένη για τις 19:00, ενώ η ρεβάνς θα γίνει σε μία βδομάδα στην Τρίπολη.

Στον ΟΤΕ το Ίντερ Μπάκου-Αστέρας Τρίπολης

Διαβάστε περισσότερα νέα από τις προετοιμασίες των ομάδων

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε