Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Γράφει τους… τίτλους τέλους ο Μπουμσονγκ!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Η αποστολή που ανακοίνωσε ο Χουάν Ρότσα για το εκτός έδρας ματς του Παναθηναϊκού με την Βέροια δεν περιελάμβανε τον Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ. Ο Γάλλο αμυντικό έθεσε ο ίδιος τον εαυτό του εκτός ομάδας, σε συζήτηση που είχε με τον Αργεντινό τεχνικό

Τις τελευταίες ημέρες ο Χουάν Ραμόν Ρότσα δοκίμαζε τον Γάλλο αμυντικό στα πλάνα για την ενδεκάδα ενόψει του αγώνα με τη Βέροια, αλλά τελικά δεν μπορεί να τον υπολογίζει στα πλάνα του.

Μετά το τέλος της προπόνησης του Σαββάτου, ο Ρότσα μίλησε με τον 33χρονο παίκτη για το ενδεχόμενο να αγωνιστεί. Ο Μπουμσόνγκ υποστήριξε πως θα είναι καλύτερα να μην χρησιμοποιηθεί σε άλλο παιχνίδι του Παναθηναϊκού, καθώς βρίσκεται σε διαδικασία λύσης του συμβολαίου του. Δεν θα ήθελε να ρισκάρει κάποιο τραυματισμό ή να χρεωθεί αυτός ενδεχόμενη κακή εμφάνιση των «πρασίνων».

Μετά από αυτές τις διευκρινήσεις, ο Ρότσα τον απέκλεισε από την αποστολή για τον αγώνα της Βέροιας, ενώ εκτός άφησε και τους Κουίνσι, Πίντο, Σεϊταρίδη, Ταμπάκη, Φουρλάνο, Κουσίδη, Δώνη και Μαρινάκη. Να σημειωθεί ότι ο Γιούρκας ταλαιπωρείται από ίωση και παρέμεινε κλινήρης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε