Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Greek Europa League! Χρήματα, βαθμοί και πρεστιζ τα κέρδη για ΑΡΗ, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ σε ένα ποδοσφαιρικό πάρτι!

ΦΩΤΟ ΕUROKINISSI.

– Ο Άρης “πάτησε” την κάτοχο του Europa League. Αήττητος ο ΠΑΟΚ στην Ευρώπη. Πετούσε η ΑΕΚ στο β΄ημίχρονο, Τρία γκολ από Τζιμπουρ, Λύμπε Σκόκο.

Σε μία πολύ δύσκολη περίοδο για την Ελλάδα, εν μέσω οικονομικής κρίσης, περικοπών, εξεταστικών επιτροπών και τόσων δεινών που δεν μας επιτρέπουν να χαρούμε, το ελληνικό ποδόσφαιρο (αν και αντιμετωπίζει και αυτό χιλιάδες προβλήματα) μας χάρισε χαμόγελα.
 
Οι τρεις εκπρόσωποι μας στο Europa League έκαναν κάτι παραπάνω από το χρέος τους. Ο Άρης νίκησε την κάτοχο του τροπαίου, Ατλέτικο Μαδρίτης και η Ευρώπη ακόμη το συζητάει. Ο ΠΑΟΚ έδειξε ότι εκτός έδρας δεν “μασάει”. Βρέθηκε πίσω στο σκορ όμως ισοφάρισε και θα μπορούσε στο τέλος να πάρει ακόμη και το τρίποντο κόντρα στην Μπριζ. Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε τον ελληνικό θρίαμβο με μία άνετη σχετικά νίκη επί της Χάιντουκ με 3-1.

Δείτε το LIVE των τριών αγώνων με ΒΙΝΤΕΟ και ΦΩΤΟ

 

ΑΡΗΣ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 1-0

Λίγοι περίμεναν ότι ο Άρης θα μπορούσε να κοιτάξει στα μάτια την Ατλέτικο κι όμως οι παίκτες του Κούπερ όχι απλά την κοίταξαν αλλά ήταν καλύτεροι από τους αστέρες του Κίκε Φλόρες, παίρνοντας μία πανάξια νίκη. Ο Χαβίτο στο 57′ με καταπληκτικό τέρμα χάρισε το τρίποντο σους κίτρινους.

 

Στο άλλο ματς του ομίλου η Μπάγερ Λεβερκούζεν νίκησε με 4-0 την Ρόζενμποργκ.

ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ – ΠΑΟΚ 1-1

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ από το γκολ του Κουεμάχα όμως έδειξε χαρακτήρα, αντέδρασε σωστά και με τον Μαλεζά πήρε το βαθμό της ισοπαλίας. Σε συνδυασμό με το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα όπου η Ντιναμό Ζάγκρεμπ νίκησε με 2-0 την Βιγιαρεάλ, ο Δικέφαλος του Βορρρά γνωρίζει ότι αν εκμεταλλευτεί τη δύναμη της Τούμπας θα πάρει το εισιτήριο για τους “32”.

ΑΕΚ – ΧΑΙΝΤΟΥΚ 3-1

Η ΑΕΚ είχε θεωρητικά το πιο εύκολο έργο και με την απόδοση της στο δεύτερο κυρίως ημίχρονο το απέδειξε και στην πράξη. Ο Τζιμπούρ με εκπληκτικό πλασέ άνοιξε το σκορ στο 12′, οι Κροάτες απάντησαν με πέναλτι του Τομάσοφ στο 28′ όμως η Ένωση είχε την απάντηση στο δεύτερο μέρος.

Ο Τζιμπούρ έχασε πέναλτι, αλλά αυτό δεν επηρέασε τους συμπαίκτες του. Ο Λυμπερόπουλος στο 65′ και ο Σκόκο στο 89′ διαμόρφωσαν το τελικό 3-1.

Στο άλλο ματς του ομίλου η Ζενίτ πήρε εντυπωσιακή εκτός έδρας νίκη με 3-1 κόντρα στην Άντερλεχτ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε