Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

“Γρίφος” η ενδεκάδα

Δεν έχει αποφασίσει ακόμα τους 11 που θα ξεκινήσουν ο Ότο Ρεχάγκελ, ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Το σύνθημα για την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο έδωσε ο ομοσπονδιακός προπονητής μιλώντας στους διεθνείς. Δοκιμές στην προπόνηση.

 

Μόνο με θαύμα θα προλάβει τον πρώτο αγώνα για τα μπαράζ ο Βασίλης Τοροσίδης. Αντίθετα ευχάριστα ήταν τα νέα για τους υπόλοιπους τραυματίες. Σε φουλ ρυθμούς προπονήθηκαν Καραγκούνης και Μόρας, ενώ ο Κώστας Χαλκιάς αναμένεται την Πέμπτη να μπει στο κανονικό πρόγραμμα.

 
Ο Ότο Ρεχάγκελ ανακάτεψε ακόμη περισσότερο την τράπουλα στην προπόνηση της Τετάρτης και η ενδεκάδα που θα παρατάξει στον πρώτο αγώνα μοιάζει με γρίφο.
 
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός χρησιμοποίησε στις δύο ομάδες που παρέταξε διαφορετική άμυνα και μεσαία γραμμή. Στη μία ομάδα έπαιξαν ως στόπερ οι Αβρ. Παπαδόπουλος και Παπασταθόπουλος έχοντας μπροστά τους στα χαφ τους Πλιάτσικα, Κατσουράνη και Νίνη, ενώ η άλλη ομάδα είχε δίδυμο άμυνας τους Κυργιάκο και Μόρα, ενώ στη μεσαία γραμμή αγωνίζονταν οι Μάκος, Τζιόλης και Καραγκούνης. Νωρίτερα οι διεθνείς είχαν παρακολουθήσει σε βίντεο τον αγώνα της Ουκρανίας με την Αγγλία.
 
Η προπόνηση της Πέμπτης θα διεξαχθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο, ενώ στις 18:30 ο Γερμανός τεχνικός θα δώσει την καθιερωμένη συνέντευξη τύπου.
 
Στο μεταξύ η κίνηση των εισιτηρίων αυξάνεται και οι άνθρωποι της ΕΠΟ υπολογίζουν ότι οι φίλαθλοι που θα παρακολουθήσουν την αναμέτρηση θα ξεπεράσουν τις 40.000.

“Φτάσαμε στο τέλος του δρόμου. Σε αυτά τα ματς πρέπει να αποδείξετε τι αξίζετε. Τώρα είναι η ώρα”, ανέφερε ο Γερμανός τεχνικός στους παίκτες του, θέλοντας να τους βάλει στο κλίμα της αναμέτρησης.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε