Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Group therapy και “κατσάδα” Αντωνίου στην Παιανία

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού συζήτησαν μεταξύ τους τα αίτια των συνεχόμενων κακών εμφανίσεων. Σκληρή γλώσσα από Αντωνίου. Σύσκεψη κορυφής στο γραφείο του Πατέρα.

 
Μία μέρα μετά την ήττα από την Κοπεγχάγη οι παίκτες του Παναθηναϊκού συγκεντρώθηκαν στα αποδυτήρια της Παιανίας και συζήτησαν μεταξύ τους για την μέχρι τώρα απογοητευτική πορεία της ομάδας.
 
 
Πρώτος πήρε τον λόγο ο Ζιλμπέρτο Σίλβα ο οποίος τόνισε: “Δέχτηκα επιπόλαια δυο κίτρινες κάρτες και κρέμασα την ομάδα. Θέλω να απολογηθώ, γιατί εξαιτίας μου δεν μπορέσαμε να γυρίσουμε το ματς”, τόνισε ο Βραζιλιάνος πριν τον διακόψει ο Καραγκούνης λέγοντας: “Ζιλμπέρτο δεν πειράζει, όλοι σε ξέρουμε. Παιδιά δεν μένουμε άλλο στη Κοπεγχάγη, πάμε παρακάτω. Να νικήσουμε στην Κρήτη, αυτό προέχει”.
 
Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο Νίκος Νιόπλιας ο οποίος προσπάθησε να ανεβάσει το ηθικό των παικτών: “Δεν θέλω να βλέπω απογοήτευση παιδιά. Ότι έγινε, έγινε. Ξέρω ότι μπορείτε περισσότερα. Να συγκεντρωθούμε στον Εργοτέλη, γιατί είναι καλή ομάδα και αν δεν τον προσέξουμε θα μας προκαλέσει προβλήματα” είπε ο προπονητής του “τριφυλλιού”.
 
 
Το παρών στην Παιανία έδωσε και διευθυντής ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού, Κώστας Αντωνίου, ο οποίος εκτός από τα τετ α τετ με τους πρωτοκλασάτους παίκτες μίλησε με σκληρή γλώσσα σε όλη την ομάδα.
 
“Αναλάβετε τις ευθύνες που έχετε απέναντι στο σύλλογο. Ο Παναθηναϊκός είναι απόλυτα εντάξει απέναντι σας, επομένως δεν νοείται εσείς να παρουσιάζετε αυτή την εικόνα. Δεν ήταν αντίδραση αυτή που είδαμε την Τετάρτη στο ματς με την Κοπεγχάγη. Κάντε κάτι να το αλλάξετε όσο είναι καιρός” ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αντωνίου, που στη συνέχεια είχε κουβέντα με τον Νιόπλια και τον Φρέιτας.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε