Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

H απάντηση της ΝOVA στον Παναθηναϊκό

H απάντηση της ΝOVA στον Παναθηναϊκό

Μέσω ανακοίνωσης απάντησε στην επιστολή της ΚΑΕ Παναθηναϊκός η NOVA.

Το θέμα που προέκυψε με την περιγραφή του αγώνα Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ – Παναθηναϊκός, προκάλεσε την αντίδραση της NOVA που χαρακτηρίζει την επιστολή που έλαβε ως “παραφωνία” στην 8ετία συνεργασία του συνδρομητικού καναλιιού με τον Παναθηναϊκό αλλά και τις ομάδες που συμμετέχουν στην Euroleague.

Η ανακοίνωση

“Αγαπητοί κύριοι,
με έκπληξη λάβαμε γνώση του περιεχομένου της επιστολής που μας απευθύνατε, γιατί, εκτός των άλλων αποτελεί τεράστια παραφωνία στην επί 8ετία λαμπρή συνεργασία της NOVA με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός και όλες ανεξαρτήτως τις ομάδες που συμμετέχουν στην Euroleague Basketball.

Με βάση λοιπόν, αυτό το εποικοδομητικό παρελθόν, αλλά και τον σχολιασμό του αγώνα Φενερμπαχτσέ-ΠΑΟ, τόσο κατά τη ζωντανή μετάδοσή του, όσο και κατά τη διάρκεια της εκπομπής Super Euroleague, ειλικρινά αδυνατούμε να κατανοήσουμε τους λόγους που σας υποχρέωσαν σε αυτή την εντυπωσιακή, πράγματι, αλλαγή συμπεριφοράς. Πολύ περισσότερο μάλιστα, αφού στην επιστολή σας αρκείσθε σε γενικεύσεις που δεν επιτρέπουν να γίνει αντιληπτό τι ακριβώς σας ενόχλησε ώστε να τύχει της απαραίτητης αξιολόγησης.

Όσο για τα τελεσίγραφα και τις απειλές που διατυπώνεται δεν θα τις λάβουμε ούτε καν υπ’ όψει μας βέβαιοι ότι τελικά δεν σας αντιπροσωπεύουν. Πράγμα που ελπίζουμε να επιβεβαιωθεί στο προσεχές μέλλον, ώστε η μεταξύ μας συνεργασία να συνεχιστεί ομαλά και αδιατάραχτη”.

Επιστολή – προειδοποίηση του Παναθηναϊκού στη NOVA: Θα επιληφθούμε εμείς!

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε