Σάββατο, 20 Απρ.
20oC Αθήνα

H επιστολή-σοκ της ΕΟΕ προς τη Βουλή!

ΦΩΤΟ GAZZETTA.GR
ΦΩΤΟ GAZZETTA.GR

Διαβάστε την επιστολή της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής προς τους 300 βουλευτές, με την οποία τους ζητά με δραματικό ύφος, να μην ψηφίσουν τις νέες περικοπές στον αθλητισμό!

Μία μέρα μετά την κραυγή αγωνίας που εξέπεμψαν οι Αθλητικές Ομοσπονδίες και η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή σε συνέντευξη Τύπου, περιγράφοντας με τα μελανότερα χρήματα την κατάσταση στην οποία θα βρεθεί ο ελληνικός αθλητισμός, εάν ψηφιστούν οι νέες περικοπές που περιλαμβάνει ο προϋπολογισμός του 2013, φτάνοντας μάλιστα ακόμα και σε «λουκέτο» και αναστολή όλων των λειτουργιών, η ΕΟΕ προχώρησε σε ένα ακόμη βήμα.

Εστειλε επιστολή στους 300 βουλευτές στην οποία με δραματικό ύφος, αναλύεται η κατάσταση αλλά και τι θα συμβεί εάν τελικά ψηφίσουν οι βουλευτές τον προυπολογισμό. Την επιστολή υπογράφουν ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρος Καπράλος και ο Γενικός Γραμματέας Μανώλης Κατσιαδάκης, οι οποίοι στο τέλος της, θέτουν προ των ευθυνών τους, τους εκπροσώπους του ελληνικού Εθνους, για το πλήγμα που θα επιφέρουν στη νεολαία του τόπου μας.

Το gazzetta.gr σας αποκαλύπτει τα σημαντικότερα σημεία της επιστολής.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε