Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

H ώρα των κορυφαίων – Το… τζάμπολ του ΝΒΑ

ΦΩΤΟ GAZZETTA.

Το ΝΒΑ κάνει τζάμπολ ανήμερα των Χριστουγέννων και το gazzetta.gr παρουσιάζει με μία γρήγορη ματιά όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε για τη νέα χρονιά.

Η χρονιά μπορούσε να χαθεί, αλλά, έπειτα από περίπου 5 μήνες, στα τέλη Νοεμβρίου, ιδιοκτήτες και παίκτες έδωσαν τα χέρια για τη νέα συλλογική σύμβαση εργασίας. Αμέσως οι περισσότεροι παίκτες άφησαν τις φιλανθρωπικές αναμετρήσεις, άλλοι τις επίσημες με τις προσωρινές ομάδες τους εκτός Ηνωμένων Πολιτειών, κάποιοι κόλλησαν στην Κίνα, τα καμπ άνοιξαν, η αγορά επίσης, έπεσαν υπογραφές, έγιναν ανταλλαγές και στις 25/12 οι θαυμαστές του ΝΒΑ είναι έτοιμοι να ξετυλίξουν το καλύτερο αγωνιστικό, χριστουγεννιάτικο δώρο, που μπορούσαν να ευχηθούν!
 
Στη μάχη του τίτλου ή για μία χρονιά καλύτερη από πέρυσι θα μπουν 30 ομάδες. Οι Μάβερικς του Ντάλας θα προσπαθήσουν να υπερασπιστούν τον περσινό παρθενικό τίτλο τους κι άλλες 29 ομάδες να περάσουν στη θέση τους. Το gazzetta.gr κάνει έναν γρήγορο έλεγχο και σημειώσει τι πρέπει να ξέρετε πριν κάνετε το υπερατλαντικό ταξίδι.

Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε