Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

H σοκαριστική διαφήμιση του “αφεντικού” της Formula 1

Η διαφήμιση του Μπέρνι Έκλεστον.

Ο Μπέρνι Έκλεστον βρήκε έναν ακόμα ευρηματικό τρόπο για να βγάλει χρήματα. Αυτή τη φορά εκμεταλλεύτηκε τον ξυλοδαρμό του απο συμμορία στο Λονδίνο για να διαφημίσει ρολόι.

“Δείτε τι μπορεί να κάνει ο κόσμος για ένα HUBLOT”, είναι το σλόγκαν της διαφημιστικής καμπάνιας, στην οποία ο Μπέρνι Έκλεστον φιγουράρει φωτογραφημένος με το μελανιασμένο μάτι του, μετά τον πρόσφατο ξυλοδαρμό του.

Θύμα ξυλοδαρμού και κλοπής το αφεντικό της Formula 1

Ένα από τα αντικείμενα που απέσπασαν οι ληστές από τον 80χρονο, ήταν ένα ρολόι που είχε φτιάξει ειδικά για εκείνον η ελβετική φίρμα, η αξία του οποίου αγγίζει τις 200.000 λίρες.

Το σλόγκαν, που συνοδεύει το ρολόι, που ονομάζεται “F1 KING POWER”, υπογράφει ο Μπέρνι Έκλεστον, ενώ από την πλευρά της η φίρμα ξεκαθαρίζει λίγο πιο κάτω:

“Η HUBLOT καταδικάζει οποιαδήποτε μορφή βίας και ρατσισμού”.

Το...διάσημο μελανιασμένο μάτι του Μπέρνι Έκλεστον.

Η διαφήμιση θα δημοσιευτεί στους “Financial Times” και την “Herald Tribune”, αλλά μέχρι τότε έχει κάνει τον γύρο του κόσμου, με τα σχόλια να μην είναι ιδιαίτερα θετικά. Πολλοί λένε ότι είναι σοκαριστική και άλλοι στέκονται στο ότι ο Έκλεστον εκμεταλλεύται τα πάντα για να βγάλει χρήματα. Παράλληλα υπάρχουν και εκείνοι που ρωτούν: “Πόσο πάει η…μπουνιά;”, αφήνοντας σαφείς υπαινιγμούς ότι όλο αυτό ήταν “στημένο”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε