Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Η 24η στροφή της Σούπερ Λιγκ

Η 24η στροφή της Σούπερ Λιγκ

Ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται στην Ξάνθη από την τοπική ομάδα και θέλει το τρίποντο που θα τον φέρει προσωρινά στην κορυφή. Με στόχο το 4Χ4 η ΑΕΚ υποδέχεται τον Εργοτέλη.

Σπουδαία ματς περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ. Οι μάχες σε κορυφή και ουρά έχουν πάρει φωτιά. Το Σάββατο η αυλαία ανοίγει με τον αγώνα Αστέρας Τρίπολης – Ηρακλής. Οι γηπεδούχοι έχουν μείνει 4 αγώνες χωρίς νίκη και έχουν χάσει την επαφή τους με τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ. Από την άλλη ο Ηρακλής εν μέσω διοικητικής αβεβαιότητας αναζητεί βαθμούς που θα τον απομακρύνουν από την επικίνδυνη ζώνη. Σίγουρα το μυαλό θα είναι και στην αναμέτρηση της Κυριακής μεταξύ Λεβαδειακού και ΠΑΣ Γιάννινα.

 
Στις 19.00 διεξάγονται δύο κρίσιμοι αγώνες. Στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ θέλει να επιβεβαιώσει την ανοδική της πορεία και να πανηγυρίσει την τέταρτη συνεχόμενη νίκη της. Ο Εργοτέλης δεν θα έρθει για τουρισμό στην Αθήνα αφού ακόμη δεν έχει εξασφαλίσει μαθηματικά την παραμονή του. 

Μπάγεβιτς: Επικίνδυνος ο Εργοτέλης

 
Την ίδια ώρα στα Πηγάδια ο ΠΑΟΚ που είναι για 11 αγώνες αήττητος στο πρωτάθλημα, θέλει τη νίκη που θα τον φέρει στην κορυφή της βαθμολογίας έστω και προσωρινά. Απέναντι του θα βρεθεί η Ξάνθη που αναζητεί βαθμούς για να απομακρυνθεί από τις τελευταίες θέσεις. Σε αυτό το ματς θα κάνει το ντεμπούτο του (για τρίτη φορά) στον πάγκο των Ακριτών ο Νίκος Κεχαγιάς. Ο Δικέφαλος του Βορρά θα έχει και πάλι τον Βιτόλο στη σύνθεση του που θα συναντήσει τον Πάμπλο Γκαρσία ο οποίος χαρακτήρισε το γκολ που πέτυχε κόντρα στον ΠΑΟ το σημαντικότερο στην καριέρα του.
 
Το πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ
 
Σάββατο 27-02-10
 
16.45 Αστέρας Τρίπολης – Ηρακλής
19.00 ΑΕΚ – Εργοτέλης
19.00 Σκόντα Ξάνθη – ΠΑΟΚ
 
Κυριακή 28-02-10
 
14.30 Πανθρακικός – Καβάλα
16.45 Άρης – Λάρισα
16.45 Λεβαδειακός – ΠΑΣ Γιάννινα
16.45 Ολυμπιακός – Ατρόμητος
19.00 Πανιώνιος – Παναθηναϊκός

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε