Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

“Η ΑΕΚ καλύπτει τον Πορτίγιο”

Ο μάνατζερ του Ισπανού επιθετικού μιλάει για την προοπτική του πελάτη του να παίξει στην Ένωση. Η “πρώτη” φετινή του “δικέφαλου”.
 
Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Σέρχιο Μπρουσαλιάν στην “Κιτρινόμαυρη Ώρα”, ο Χαβιέ Πορτίγιο θα ήθελε να φορέσει τα κιτρινόμαυρα.
 
Αναλυτικά ο Μπρουσαλιάν τόνισε :
 
“Με τον Μανόλο Χιμένεθ είχαμε μία επικοινωνία πριν από περίπου έναν μήνα και μας ζητούσε να προτείνουμε κάποιους επιθετικούς. Ο Πορτίγιο ήταν ένας από αυτούς, όμως από τότε δεν είχαμε καμία ενόχληση. Ξέρουμε την οικονομική κατάσταση της ΑΕΚ. Θα μπορούσε με ένα ποσό κοντά στις 300-350.000 ευρώ να έρθει ο παίκτης. Να του δώσει κάποια καλά μπόνους και να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.
 
Σας είχα ξαναπεί πως ο παίκτης θέλει να παίξει σε υψηλό επίπεδο και η ΑΕΚ τον καλύπτει απόλυτα. Μπορεί λοιπόν η διοίκηση να του προτείνει ένα 3ετές συμβόλαιο και τα πολλά χρήματα να μπουν από τον δεύτερο χρόνο, αφού δεν υπάρχουν τώρα. Έχουμε μία πρόταση από αγγλική ομάδα και από τη Ρασίνγκ Σανταντέρ. Όμως δεν βιαζόμαστε. Θέλουμε την καλύτερη επιλογή και χρόνος υπάρχει”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε