Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

“Η ΑΕΚ πρέπει να σωθεί και θα σωθεί”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Για τις επόμενες κινήσεις της ΚΑΕ μετά την απόφαση του ΑΣΕΑΔ που ρίχνει την ΑΕΚ στην Α2 μίλησε ο πρόεδρος των “κιτρινόμαυρων”, Μπάμπης Καραμανλής.

Αναλυτικά όσα είπε στον Sentra 103,3:
 
Για την απόφαση του ΑΣΕΑΔ: «Δεν μας αιφνιδίασε η απόφαση, γιατί είχαμε τα μηνύματα για το ποια θα είναι η απόφαση από την περασμένη εβδομάδα. Το σκεπτικό αναφέρει πως ο Δελημπαλταδάκης δεν είναι μέτοχος, παρά τα όσα αποδείκνυαν τα στοιχεία που προσκομίσαμε. Το ΑΣΕΑΔ πήγε τυπικά, με το γράμμα του νόμου».
 
Για τις κινήσεις της ΑΕΚ: «Δεν θέλω να μιλήσω για το τι έχω δει και τα κενά που υπάρχουν. Η ΑΕΚ θα κάνει αίτηση ανάκλησης της απόφασης και θα φέρουμε νέα στοιχεία. Θα κυνηγήσουμε αυτή την υπόθεση μέχρι την άκρη του κόσμου. Δεν έχει τελειώσει για εμάς η υπόθεση. Η μάχη τώρα ξεκινάει. Η ΑΕΚ πρέπει να αντιμετωπίζεται με σεβασμό. Θεωρούμε ότι έχουμε δίκιο».
 
Για την επόμενη μέρα της ομάδας: «Η επόμενη μέρα της ΑΕΚ πρέπει να απασχολεί μόνο εμάς τους ΑΕΚτζήδες. Προσπαθώ η «βασίλισσα» να μην πεθάνει και δεν πεθαίνει. Έχουν γίνει τεράστια λάθη όλα αυτά τα χρόνια, αλλά δεν είναι η ώρα να τα πούμε. Η ΑΕΚ πρέπει να σωθεί και θα σωθεί. Έχει παιχθεί τεράστιο παιχνίδι εις βάρος της ΑΕΚ»

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε