Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Η “αφλογιστία” των επιθετικών και τα… πράσινα κιάλια!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Προβληματισμός επικρατεί στον Παναθηναϊκό, μετά και την ήττα από τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή, η οποία τον έφερε στο -7 από τον Ολυμπιακό. Δεν πείθει το “τριφύλλι” με την… ανεμική του επίθεση.

Οι “πράσινοι” εμφανίστηκαν για μία ακόμα φορά ακίνδυνοι επιθετικά, αλλά και χωρίς πλάνο, αφού βασίστηκαν στις εμπνεύσεις των Κουίνσι, Σισοκό.

Αν και δημιούργησαν ευκαιρίες, ήταν αναποτελεσματικοί και “τιμωρήθηκαν” από τον πρώην παίκτη τους, Δημήτρη Παπαδόπουλο, χωρίς να έχουν στη συνέχεια… απάντηση. Η “αφλογιστία αυτή όμως είναι… γενική. Τέσσερα ματς στην Ευρώπη και άλλα τρία στην Ελλάδα και οι Τοτσέ, Φορναρόλι, Πετρόπουλος δεν έχουν βρει δίχτυα. Επτά ματς άσφαιροι.

Πλέον οι “πράσινοι” βλέπουν από… απόσταση (με μόλις 2 βαθμούς μετά από τρεις αγωνιστικές) τον στόχο του πρωταθλήματος και τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό. Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, ο οποίος έχει πλέον να αντιμετωπίσει και τη “μουρμούρα” της εξέδρας, έχει πολλά παράπονα από τους ποδοσφαιριστές του, ενώ αν και δήλωσε πως το αποτέλεσμα αδικεί την ομάδα του, αναγνωρίζει τις ευθύνες του.

Ο Γιάννης Αλαφούζος πάντως έσπευσε να εκφράσει την απόλυτη εμπιστοσύνη της διοίκησης στο έργο του Φερέιρα. Πλέον, ο Παναθηναϊκός καλείται να… επουλώσει τις πληγές του, να στρέψει την προσοχή του στις υποχρεώσεις του στο Γιουρόπα Λιγκ και το ματς με την Μάριμπορ, αλλά να κοιτάξει και τα ερχόμενα δύσκολα παιχνίδια πρωταθλήματος με Ατρόμητο, Αστέρα Τρίπολη (εντός) και Skoda Ξάνθη (εκτός έδρας).

Τον “τιμώρησε” ένας… πρώην του – “Σφαλιάρα” Πανθρακικού σε Παναθηναϊκό

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε