Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Η αντικατάσταση του Βαλντάνο από τον Ζιντάν και οι “μπηχτές” στον Μουρίνιο

Μετά από 27 χρόνια ο Χόρχε Βαλντάνο απομακρύνθηκε από την Ρεάλ Μαδρίτης με τον Ζινεντίν Ζιντάν να παίρνει τη θέση του αθλητικού διευθυντή. “Ο Μουρίνιο μετέτρεψε την ομάδα σε πεδίο μάχης”, τόνισε ο Βαλντάνο.

Δεν ήταν δική μου απόφαση αλλά του συλλόγου. Εγώ ποτέ δεν μετέτρεψα την ομάδα σε “πεδίο μάχης”, αντιθέτως πάντα προσπαθούσα να υπάρχει συναίνεση. Προσπαθούσαν να κρατήσω χαμηλούς τόνους, καθώς υπήρχε μεγάλη συζήτηση γύρω από την ομάδα και ζήτησα μια συνάντηση με τον Πέρεθ και τον Μουρίνιο αλλά δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ. Η Ρεάλ τον τελευταίο καιρό έχει πάρει μια κατεύθυνση στην οποία δεν ένιωθα άνετα και δεν μπορούσα να συμμετέχω”, τόνισε ο Αργεντινός μετά την αντικατάσταση του από τον Ζινεντίν Ζιντάν, ρίχνοντας τα… βέλη του στον Special one.

Όσον αφορά την προσωπική του σχέση με τον τεχνικό των Μαδριλένων τόνισε: “Εδώ και πολύ καιρό δεν μιλάγαμε απευθείας παρά μόνο μέσω τρίτων, ενώ οι αρμοδιότητες μου είχαν μειωθεί τον τελευταίο καιρό”.
Τέλος εξέφρασε τη λύπη του για το γεγονός ότι αφήνει μία ομάδα που υπηρέτησε για 27 ολόκληρα χρόνια και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να επιστρέψει, όταν ο Μουρίνιο όμως δεν βρίσκεται στην Μαδρίτη.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε