Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Η απάντηση της Superleague στον Παναθηναϊκό

ΦΩΤΟ NEWSIT
Ανακοίνωση με την οποία τοποθετείται στο εξώδικο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος, τονίζοντας πως το θέμα θα τεθεί επί τάπητος στην επόμενη συνεδρίαση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η ενότητα και η κοινή πορεία της Σούπερ Λίγκ εκδηλώθηκαν ομόφωνα κατά την συνεδρίαση της περασμένης Τρίτης 09/11/10 με γνώμονα το συμφέρον του συνεταιρισμού, ενώπιον της επικείμενης επίλυσης σοβαρών θεμάτων που απασχολούν τις ΠΑΕ και της επίτευξης του στόχου τις ανανέωσης συμβάσεων ( ΟΠΑΠ κ.α.) σε μια δύσκολη περίοδο.

Με την ολοκλήρωση της συνεδρίασης της Σούπερ Λίγκ οι εκπρόσωποι των ΠΑΕ αποχώρησαν με χαμόγελο και αποφασισμένοι να στηρίξουν τις ενέργειες του συνεταιρισμού για το καλό του επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Θετικές ενέργειες, σαν αυτές που απέφεραν σπουδαίο οικονομικό όφελος για όλες τις ομάδες, και για το σύνολο του ελληνικού ποδοσφαίρου με την επίτευξη συμφωνίας για την επέκταση του τηλεοπτικού συμβολαίου με τη συνδρομητική τηλεόραση NOVA / FORTHNET.

Σχετικά, τέλος, με τα αντίγραφα των πρακτικών που αιτείται η ΠΑΕ Παναθηναϊκός και καθώς η διατύπωση των συνομιλιών στο Δ.Σ γίνεται κατόπιν συγκεκριμένων αποφάσεών του, το αίτημά της θα τεθεί στην επόμενη συνεδρίαση, υπόψη του ΔΣ, το οποίο είναι και το μόνο αρμόδιο για να αποφασίσει”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε