Τετάρτη, 8 Μαΐ
20oC Αθήνα

Η απάντηση του Αγγελόπουλου με… μπλουζάκι!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Έναν ιδιαίτερο τρόπο επέλεξε ο εκ των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης Αγγελόπουλος για να διαμαρτυρηθεί στον διαιτητή Ψαριανό που σφυρίζει στο ΣΕΦ, αλλά και να απαντήσει στα παράπονα του Παναθηναϊκού για το μεταξύ τους ντέρμπι.

Πιστός στο ραντεβού με τον “αιώνιο”

Ο πρόεδρος της “ερυθρόλευκης” ΚΑΕ βρέθηκε στα επίσημα του ΣΕΦ για να παρακολουθήσει τον ημιτελικό του κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, φορώντας ένα μπλουζάκι με τον αριθμό 18 (γραμμένο με πράσινο χρώμα) και τον αριθμό 2 (με κόκκινο).

ΦΩΤΟ NEWSPORTS

Τι εννοούσε όμως ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος; Στο τρίτο δεκάλεπτο του δεύτερου περσινού τελικού στο ΟΑΚΑ, ο Ψαριανός μαζί με τους άλλους δύο διαιτητές, ο Παναθηναϊκός είχε εκτελέσει 18 βολές έναντι 2 των «ερυθρόλευκων» και είχε προκαλέσει έντονες διαμαρτυρίες, με τον Ίβκοβιτς να λέει στη συνέντευξη Τύπου ότι ο Ψαριανός είχε γύψο στο χέρι!

Ο Αγγελόπουλος βρήκε την ευκαιρία να διαμαρτυρηθεί μ αυτό τον τρόπο, καθώς είναι η πρώτη φορά από τότε που ο Ψαριανός σφυρίζει αγώνα του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ!

Επίσης, η κίνηση αυτή ερμηνεύεται ως μία απάντηση στα παράπονα που εκφράστηκαν από το στρατόπεδο του Παναθηναϊκού μετά το προ ολίγων ημερών ντέρμπι αιωνίων στο ΣΕΦ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε