Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Η απάντηση του Ατρομήτου στην ανακοίνωση του Παναιτωλικού

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Οι Περιστεριώτες απάντησαν επίσημα στην ανακοίνωση που εξέδωσε αργά το βράδυ της Κυριακής ο Παναιτωλικός.

Παναιτωλικός: Δεν θα ανεχθούμε παιχνίδια στην πλάτη μας

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος:

“Με έκπληξη και απορία διαβάσαμε χθες την ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναιτωλικός κι ακούσαμε σήμερα τις δηλώσεις του προέδρου της κ. Φώτη Κωστούλα σε ραδιοφωνικό σταθμό ότι η διαιτησία στο χθεσινό μεταξύ μας παιχνίδι ήταν εχθρική για την ομάδα τους.
Το πρώτο πράγμα που πρέπει να επισημάνουμε ότι είναι από κανένα τηλεοπτικό σταθμό και από κανένα πλάνο δεν αποδεικνύεται ότι ο ποδοσφαιριστής μας Μήτρογλου ξεκίνησε από θέση οφ-σάιντ στη φάση του πέναλτι.
Είναι σε όλους γνωστό ότι πάγια τακτική της ΠΑΕ Ατρόμητος είναι να μην εκδίδει ανακοινώσεις για τη διαιτησία, το ίδιο έκανε και την περασμένη εβδομάδα έπειτα από το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο κύριος Κωστούλας έπρεπε ίσως να το γνωρίζει αυτό!.
Εμείς ότι έχουμε να πούμε για τη διαιτησία, το λέμε μόνο στα αρμόδια θεσμικά όργανα (ΕΠΟ, ΚΕΔ) και δεν λειτουργούμε με σκοπό τη δημιουργία εντυπώσεων.
Έχουμε αδικηθεί πολλές φορές στο φετινό πρωτάθλημα και ίσως σε κάποια παιχνίδια να έχουμε ευνοηθεί. Σε καμία περίπτωση όμως δεν είμαστε από τις ομάδες που ευνοούνται.
Όσον αφορά τη διαιτησία του κυρίου Τριτσώνη, νομίζουμε, και το είδε όλη η Ελλάδα, ότι το μοναδικό «χοντρό» λάθος που έκανε ήταν η αποβολή του ποδοσφαιριστή μας Μήτρογλου.
Μάλιστα, ήταν η δεύτερη φορά φέτος που ο συγκεκριμένος διαιτητής παρασύρθηκε από το βοηθό του σε λανθασμένη απόφαση εναντίον μας γιατί κάτι αντίστοιχο έγινε και στη Τούμπα στο ματς πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ όταν καταλόγισε σε βάρος μας πέναλτι που δεν έγινε ποτέ!.
Τότε ήταν ο κύριος Ακρίβος, τώρα είναι ο κύριος Μποζατζίδης. Αυτή είναι η μοναδική διαφορά.
Από ένας παράγοντα με τη φιλοσοφία και τις υγιείς ιδέες του κυρίου Φώτη Κωστούλα θα θέλαμε να ήταν «παρών» στο τέλος του αγώνα όταν ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ατρόμητος κ. Γιώργος Σπανός και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου καθυβρίζονταν μπροστά του από πενήντα (50) φιλάθλους εγκλωβισμένοι μέσα στα «μπουθ» και κανείς από τον επίσημο Παναιτωλικό δεν προσπάθησε να τους ηρεμήσει.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε