Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Η Αστυνομία στην Παιανία και οι πρόεδροι στον Νικητιάδη

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Καταθέσεις για τα όσα έγιναν στο “Γ. Καραϊσκάκης” έδωσαν παίκτες του Παναθηναϊκού στους αστυνομικούς που επισκέφθηκαν την Παιανία. Το μήνυμα  του Νικητιάδη  στους Μαρινάκη και Γόντικα που βρέθηκαν στο γραφείο του.

Από το Σάββατο μέχρι και σήμερα έχουν  ακουστεί πολλά για τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι των “αιωνίων”. Πέρα από τις όποιες δηλώσεις που ακολούθησαν από τους “πράσινους”, την Τετάρτη έφτασε η ώρα και για επίσημες καταγγελίες. Σύμφωνα με πληροφορίες αστυνομικοί βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις της Παιανίας και πήραν καταθέσεις από ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ζητώντας μεταξύ άλλων λεπτομέρειες τόσο για αυτά που έγιναν εντός αγωνιστικού χώρου αλλά και στη φυσούνα και μέσα και έξω από τα αποδυτήρια.

Την ίδια μέρα πραγματοποιήθηκε και το διπλό ραντεβού του Γιώργου Νικητιάδη με τους Βαγγέλη Μαρινάκη και Δημήτρη Γόντικα. Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού δέχθηκε στο γραφείο του ξεχωριστά τους δύο προέδρους των “αιωνίων“, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες το μήνυμα και στους δύο ήταν κοινό: “Βρείτε λύσεις στο θέμα της βίας και απομακρύνεται αυτούς που την δημιουργούν, αλλιώς θα επέμβουμε εμείς”. Ο κ. Νικητιάδης, πάντως, περιμένει άμεσα προτάσεις από τους δύο παράγοντες.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε