Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Η Αταλάντα θέλει τον Ντίνα – Κανένα προσύμφωνο με Παναθηναϊκό!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Η Παναχαϊκή με ανακοίνωσή της ενημερώνει ότι έχει στα χέρια της πρόταση από την Αταλάντα για τον Θανάση Ντίνα αλλά έχει ηθική δέσμευση στον Παναθηναϊκό.

Η Παναχαϊκή, αν και στην ανακοίνωση της Τετάρτης έκανε γνωστό ότι έχει προσύμφωνο με τον Παναθηναϊκό, με νέα της ανακοίνωση γνωστοποίησε την ύπαρξη πρότασης από την Αταλάντα αλλά και την ηθική της δέσμευση και όχι προσύμφωνο, με τους “πράσινους”.

Η ουσία είναι ότι ο Ντίνας θα φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού το καλοκαίρι αν και όπως αναφέρουν οι Πατρινοί δεν ήταν η καλύτερη πρόταση από οικονομικής άποψης.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

“Πρόταση για την απόκτηση του Θανάση Ντίνα έκανε η Αταλάντα. Η ΠΑΕ Παναχαϊκή απέναντι στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει ηθική δέσμευση και υπάρχει προφορική προσυμφωνία, ωστόσο δεν έχει υπογραφεί κανένα προσύμφωνο, όπως δημοσιοποιείται στον Τύπο.

Διαψεύδεται κατηγορηματικά ότι ο Ντίνας είναι ελεύθερος το καλοκαίρι, υπάρχει ιδιωτικό συμφωνητικό το οποίο ενεργοποιείται αυτόματα το καλοκαίρι του 2013 και ο παίκτης δεν είναι ελεύθερος να υπογράψει με οποιοδήποτε σύλλογο της Ελλάδας ή του εξωτερικού, εάν δεν συμφωνήσει η ΠΑΕ Παναχαϊκή.

Τα ποσά τα οποία αναφέρονται για τη μεταγραφή του Ντίνα είναι κωμικά. Η ΠΑΕ Παναχαϊκή και η ιδιοκτησία της, τα τελευταία τέσσερα χρόνια έχουν δαπανήσει υπερπολλαπλάσια ποσά για αγορές νεαρών ποδοσφαιριστών από όλη την Ελλάδα και αναφέρουμε χαρακτηριστικά (Παπουλής, Τζιβίλογλου, Στεργίδης, Δημογιάννης, Μαγκαφάς, Κοιλιάρας, Χρόνης, Πάνου κ.α.).

Η ιστορία και το κύρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή δεν της επιτρέπουν να απολύει ποδοσφαιριστές με τα ποσά που αναφέρονται στον αθηναϊκό Τύπο και προτιμά να εξαντλεί τα συμβόλαια των παικτών και να τους αφήνει ελεύθερους, παρά να εισπράττει χρηματικά ποσά τα οποία εκθέτουν το κύρος της ομάδας και την ιδιοκτησία της, χαρακτηριστικές περιπτώσεις εκείνες των Σάμαρη και Σήφη Λαμπρόπουλου.

Για τον Ντίνα η ΠΑΕ Παναχαϊκή, αρνήθηκε το καλοκαίρι πρόταση της ΠΑΕ ΑΕΚ ύψους 150.000 και πώλησε τον ποδοσφαιριστή Φουρτάδο σε ηλικία 30 ετών, 100.000 ευρώ.”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε