Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Η αυλαία πέφτει στην… Πλατεία – Πανιώνιος-Άρης (20:30)

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Πανιώνιος φιλοξενεί τον Άρη στο ματς που ολοκληρώνει την 1η αγωνιστική της Superleague.

Δύο από τις ομάδες που ταλαιπωρούνται από οικονομικά προβλήματα κοντράρονται στη Νέα Σμύρνη, στο ματς που ολοκληρώνει την 1η αγωνιστική της Superleague.

Οι “κυανέρυθροι” ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους χωρίς προβλήματα και ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

Οι Νεοσμυρνιώτες πήραν τελικά φορολογική ενημερότητα, ενώ αποκτήθηκε και ο Λεωνίδας Καμπάνταης που καλείται να βοηθήσει με την εμπειρία του ένα σύνολο που έχει άκρως ενισχυμένο το ελληνικό στοιχείο. 

Η αποστολή του Πανιωνίου: Γιαννακόπουλος, Ανέστης, Κουλοχέρης, Ανδράλας, Λαμπρόπουλος, Αυλωνίτης, Κούρντι, Σπυρόπουλος, Κούρος, Ρόβας, Γουνδουλάκης, Μενδρινός, Σάμαρης, Ντούνης, Αραβίδης, Οκόγιε, Κολοβός, Διαμαντάκος, Καμπάνταης. 

Στην αντίπερα όχθη ο Άρης, θέλει να ξεκινήσει με ένα θετικό αποτέλεσμα το πρωτάθλημα και ο Μάκης Κατσαβάκης δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, εκτός από την απουσία του τραυματία Ηρακλή.

Χαρακτηριστικό της νέας εποχής των “κιτρινόμαυρων” είναι πως στην αποστολή υπάρχει μόνο ένας ξένος, ο νεοαποκτηθείς Πουλίδο.

Η αποστολή του Άρη: Βελλίδης, Διούδης, Πουλίδο, Αντωνιάδης, Ασλανίδης, Γιαννίτσης, Γιαννιώτας, Καζναφέρης, Κανούλας, Καπετάνος, Καραγιάννης, Μαργαρίτης, Νταμαρλής, Οικονομόπουλος, Παντίδος, Παπαζαχαρίας, Παπαστεριανός, Σουνάς, Τριανταφυλλάκος και Τσουκάνης.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports1, ενώ LIVE ενημέρωση θα υπάρχει και από το NewsIt.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε