Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Η αυτοκρατορία έπεσε, ο Κόκκαλης θα μείνει;

Μπροστά στη μεγαλύτερη κρίση της εποχής Κόκκαλη βρίσκεται ο Ολυμπιακός
Μπροστά στη μεγαλύτερη κρίση της εποχής Κόκκαλη βρίσκεται ο Ολυμπιακός, ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Η επιτυχία λένε έχει πολλούς πατέρες, η αποτυχία μόνο έναν. Η κυριαρχία του Ολυμπιακού στο ελληνικό ποδόσφαιρο τελείωσε με τρόπο άκομψο… Ο Κόκκαλης τον έφερε στην κορυφή και ο ίδιος τον γκρέμισε. Τώρα τι θα κάνει;

Ώρα αποφάσεων στον Ολυμπιακό, στις 15.00 το κρίσιμο ΔΣ

Αυτό που σιγοψιθυρίζει ο κόσμος του Ολυμπιακού εδώ και χρόνια, πλέον το βροντοφωνάζει. Η εποχή Κόκκαλη έφτασε στο τέλος της και αυτό θα πρέπει να το συνειδητοποιήσουν όλοι στον Πειραιά γιατί αλλιώς θα έρθουν δύσκολα χρόνια.

 
Ο πρόεδρος των ερυθρόλευκων αν και οι εποχές έχουν αλλάξει επιμένει να θέλει να παίξει μόνος του το παιχνίδι. Ένα παιχνίδι που το έμαθε καλά, αλλά πλέον έχει εξελιχθεί. Οι αντίπαλοι ενισχύθηκαν και ο ίδιος δεν μπορεί να βαστήξει μόνος του το βάρος.
 
Λάθη δεν έγιναν μόνο φέτος. Λάθος ήταν η απομάκρυνση επιτυχημένων προπονητών, η αργοπορημένη ανανέωση αλλά και το γεγονός ότι δεν πήρε ποτέ τα μηνύματα των καιρών. Όταν ο Παναθηναϊκός έγινε πολυμετοχικός, ο καθείς μπορούσε να αντιληφθεί ότι οι πράσινοι θα γινόντουσαν πιο ανταγωνιστικοί.
 
Το ίδιο όφειλε να αντιληφθεί και ο Κόκκαλης. Δεν το έκανε όμως και αυτό το βρίσκει μπροστά του. Τώρα που η ομάδα έπιασε πάτο, υπάρχουν τρεις δρόμοι.
 
Ο πρώτος είναι ο δύσκολος, αφού θα πρέπει να ξηλωθεί και να ξαναφτιαχτεί από την αρχή. Ο δεύτερος είναι πιο εύκολος αλλά τα αποτελέσματα μάλλον δεν θα είναι θετικά. Να γίνουν κάποιες προσθήκες, να αποκτηθεί ένας προπονητής… χωρίς δίπλωμα και να πάει με τα ψέμματα και την επόμενη σεζόν.
 
Υπάρχει και τρίτος δρόμος αλλά αυτόν θα πρέπει να τον χαράξει μόνος του ο Κόκκαλης. Ο δρόμος της αποχώρησης ή της τοποθέτησης και άλλον επενδυτών που θα φέρουν νέο αέρα και νέα προοπτική στο σύλλογο…
 
Ο Κόκκαλης έχτισε την αυτοκρατορία, ο ίδιος τη γκρέμισε… Τώρα τι θα κάνει;

Γκαλέτι: Κουράστηκα να διαψεύδω φήμες

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε