Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

Η Bild αποθεώνει Βιεϊρίνια – “Ξεχωρίζει ο… κοντός”!

Ο Πορτογάλος πρώην άσος του ΠΑΟΚ έχει κλέψει την παράσταση από την προετοιμασία, κιόλας, της Βόλφσμπουργκ με τους Γερμανούς να τον δινούν φαβορί για να πάρει φανέλα βασικού στο ματς με την Κολωνίας.

“Ο μικρός είναι ο καλύτερος” αναφέρει η ηλεκτρονική έκδοση της γερμανικής εφημερίδας “Bild” θέλοντας να δώσει το στίγμα της για τους νεοφερμένους παίκτες της Βόλφσμπουργκ που ξεχώρισαν στην προετοιμασία που ακολούθησε η γερμανική ομάδα στο Ντουμπάι πριν την επανέναρξη της Μπουντεσλίγκα. Ο Βιεϊρίνια… κατέχει περίοπτη θέση στο δημοσίευμα αφού “ο μικρός” δεν είναι άλλος από τον πρώην Πορτογάλο άσο του ΠΑΟΚ.

“Δεν μπορούν όλοι οι παίκτες που αποκτήθηκαν να σταθούν στην αρχική ενδεκάδα στο παιχνίδι με την Κολωνία”, δήλωσε ο τεχνικός της γερμανικής ομάδας, Φέλιξ Μάγκατ, η “Bild”, όμως, τονίζει ότι: “Ενας πιθανώς να μπορεί. Ο ακραίος, Αντρέ Βιεϊρίνια. Κατά την διάρκεια της προετοιμασίας στο Ντουμπάι ο Πορτογάλος -1,73 ύψους, ο πιο κοντός από τις προσθήκες που έγιναν- έκανε την μεγαλύτερη εντύπωση”.

Το δημοσίευμα συνεχίσει αναφέροντας: “Στην Ελλάδα ο Βιεϊρίνια ήταν σούπερ σταρ” και αμέσως μετά φιλοξενείται στο κείμενο μια δήλωση που είχε κάνει ο Πορτογάλος: “Μπορώ να παίξω και με τα δύο πόδια, κατά προτίμηση στα άκρα. Ινδαλμά μου είναι ο Λουίς Φίγκο. Πάντα ονειρευόμουν να παίξω σαν κι αυτόν”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε